Afgelopen week… #135

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Een stuk gezonder dan vorige week in ieder geval. Het werd onder andere bloemkool, worteltjes en champignonschotel. En natuurlijk het heerlijke lunchbuffet tijdens ons saunadagjes.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Deze week was een rollercoaster. Erg druk, en natuurlijk veel spanning, en daardoor heb ik eigenlijk niet zo veel te vertellen.
We zijn de hele week druk geweest om de nieuwe aanhanger te verbouwen en helemaal in orde te maken. Ik ging naar de huisarts en naar het ziekenhuis, en we gingen een dagje naar de sauna, dat deed ons allebei heel goed. Oh, en ik ging nog naar de kapper.

img_9026

Afgelopen week in stappen
62.894

Afgelopen week werd ik blij van
Klaar zijn na een hele week intensief klussen, goed nieuws krijgen in het ziekenhuis, een dagje genieten.

Afgelopen week in sport
Ik ging even zwemmen, deed mijn losse oefeningen en helaas was dat het wel.

Afgelopen week las ik
Bijzonder weinig. Ik las een paar bladzijden in Divergent 3, maar daarnaast kwam ik niet verder dan het buurtkrantje.

Afgelopen week schreef ik
Over het knobbeltje wat ik voelde, ik maakte mijn doelen voor de komende maand, schreef over het foodtruck festival wat ik bezocht, schreef over de opening van Thermen Soesterberg, en deelde het goede nieuws wat ik kreeg met jullie.

Hoe was jouw week?

9974

5 gedachtes over “Afgelopen week… #135

 1. Ik heb een vraagje Jenn, de stappenteller, ik zie elke week bij jou oa, dat je zoveel stappen hebt gezet, nu liep ik vorige week in het bos en zei ik… nu had ik eigenlijk een stappenteller willen hebben, maar vertellen die stappen ook hoeveel meter dat is of km’s? of alleen zoveel stappen…

  X

  Like

  1. Je kan op die van mij instellen hoe groot je stap ongeveer is, en dan zet hij dat wel om in kilometers je. Maar als ik echt kilometers wil vastleggen van een rondje wandelen of hardlopen gebruik ik runkeeper erbij.

   Geliked door 1 persoon

   1. En die runkeeper is ook voor gewoon wandelen dan? hahaha ja nu wil ik het weten ook 😉 (je snapt, naast de fiets teller nu, wil ik ergens ook een stappen of km teller voor wandelen weleens weten wat ik nu loop, thuis maar ook met fiets in combi bijv…)

    Like

   2. Ja hoor, runkeeper houdt gewoon bij hoe groot je rondje was, of je nou fietst, hardloopt of wandelt dat maakt niet uit. Je kunt ook van tevoren aangeven wat je doet.

    Geliked door 1 persoon

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.