Foodtruck Festival Barrels, Bites en Braderie

adb9ec6a1ae4e86720eca19aZaterdag bezocht ik Barrels, Bites en Braderie, een foodtruck festival in Zwolle. Zo ver zou ik normaal gesproken niet gaan voor zoiets hoor, maar hier was ik als schminkster. Helaas viel het weer nogal tegen, maar dat gaf mij wel tijd genoeg om ook even rond te lopen en alles te bekijken.

Barrels, Bites en Braderie is een foodtruck festival in de tuinen van het Dominicanenklooster in Zwolle. Naast de foodtrucks was er, zoals de naam ook zegt, braderie met verschillende leuke kramen. Ook kon je er workshops volgen, was er vermaak voor de kinderen en kon je je laten masseren in de massagecaravan. Er was zelfs een bruin café op wielen.

img_9011

Het festival was erg gezellig opgezet, Door de hele tuin vond je de stands en trucks. Ik vond het ook een erg leuk concept, de combinatie van eten, markt en workshops.
Er was genoeg keus in eten. Poffertjes, grill, maar ook vegetarisch eten.
Al met al een gezellig festival om rond te lopen, zeker de moeite waard als je in de buurt woont of bent.
Jammer alleen dat het weer wat tegenviel. Het heeft een groot deel van de dag hard geregend, waardoor er helaas ook maar weinig bezoekers waren. Gelukkig werd het aan het eind van de dag wat zonniger, en kwamen er ook meer mensen. Voor herhaling vatbaar, maar dan hopelijk met beter weer.

9974

3 gedachtes over “Foodtruck Festival Barrels, Bites en Braderie

  1. Zo grappig, dat ondervond ik afgelopen zondag ook, hier in Flevoland ging het tekeer, ik had op buienradar gekeken en het deel op de Veluwe waar ik heen ging bleek droog, de hele dag zelfs… maar er was amper een mens te bekennen in het bos… toen zei ik al, in Almere zitten ze nu allemaal, het is pokke weer dus blijven we thuis, terwijl de rest van Nederland droog was, hahahaha

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.