Augustus mini-bucketlist

adsgJuli is voorbij gevlogen, en ook dit was weer een maand met ups en downs. Het is volop zomer, en we hebben veel kunnen genieten van mooi weer, maar er was ook veel minder goed weer helaas. Tijd voor een terugblik.

Het begon heel goed met mijn doelen. Ik wilde mealtracken, drie kwart van de maand. Dat is me nét gelukt, en ik ga er de komende maand ook lekker mee door.
Ik wilde ook een nieuw recept proberen, maar daar is het helaas niet van gekomen.
Met iedere dag bewust iets aan sport doen begon ik knallend. Ik had mezelf drie jokers gegeven, maar later in de maand werkte het niet meer. Toen ik net over de drie heen was wist ik mezelf nog wel te herpakken, maar bij nummer vijf liet ik het helemaal los. Niet gehaald.
Ik wilde ook een dag helemaal gebruiken om te ontspannen, en dat is me helemaal gelukt. Een dag helemaal niks moeten, heerlijk was het. Ik heb niks bijzonders gedaan, maar wel genoten.
Dan nieuwe doelen voor de nieuwe maand.

♥ Gemiddeld minstens twee keer per week hardlopen. En de heuvels in.

♥ Mijn vlindertjes ophangen, ik heb heel veel vlinders binnengekregen van AliExpress. Ik had er al een doel mee toen ik ze bestelde, maar ik moet ze nog steeds naar hun plekje brengen.

♥ Eenendertig dingen de deur uit doen. Weggeven, weggooien, het maakt niet uit, ik wil ontspullen, en gemiddeld iedere dag een ding lijkt me heel haalbaar.

Wat ben jij van plan deze maand?

9974

4 gedachtes over “Augustus mini-bucketlist

  1. Wat dapper dat je twee keer per week wilt gaan hardlopen! Bij mij komt 1 keer hardlopen in de week er al niet in haha. Mijn vriend is de komende maand nog een maand in Italie dus een van mijn doelen is om daar niet over te stressen haha en verder wil ik gewoon nog heel erg genieten van het feit dat ik vakantie heb!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.