Afgelopen week… #116

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere pannenkoeken, we gingen een avond uit eten en eigenlijk nog een avond want toen aten we in de sauna. Schnitzel met gegrilde groenten en aardappeltjes, heerlijk. Maar we aten ook nog gezonde dingen hoor, spinazie, doperwten en bloemkool bijvoorbeeld.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag was mijn vrije dag en ik ben vooral in en om het huis bezig geweest. Lekker schoonmaken, opruimen, en in de middag nog even naar Cranenbroek geweest. Verder deed ik niet veel bijzonders.
De rest van de week was ik aan het werk, maar richting het weekend werd het wel steeds drukker. Woensdagavond gingen we lekker uit eten. Vrijdagavond gingen we genieten van de Lange Saunanacht bij Embricana in Duitsland, hierover komt nog een stukje online. Zaterdag ben ik heel druk geweest in de tuin, en in de avond gingen we naar Masterclass Geluk van Guido Weijers. Hierover komt ook nog meer.
Verder sleutelde ik achter de schermen lekker aan mijn blog. Grote veranderingen komen er niet meer hoor, maar ik ben nog met de categorieën bezig, en ik heb iets voor ogen met het bovenste menu, maar ik ben nog aan het kijken hoe ik dat voor elkaar kan krijgen.

img_8078

Afgelopen week in stappen
57.145

Afgelopen week werd ik blij van
Heel veel bloginspiratie, het lekkere weer, wandelen met Nina, de leuke dingen die we deden, de foto op glas, de tuin, mijn collega’s, mijn herontdekte keepcup.

Afgelopen week in sport
Een voorzichtige derbytraining, er leek een beginnende blessure te zitten, dus verder viel het eigenlijk best wel tegen. Mijn sportplan oefeningen deed ik wel, maar alleen wat oke voelde. En mijn normale losse oefeningen idem.

Afgelopen week schreef ik
Een kletsblogje, ik deelde mijn mening over de paaseitjes van de Aldi, ik schreef over wat ik heb geleerd in mijn twintiger jaren, vulde de lentekriebels-tag in, liet mijn foto op glas zien en schreef nog wat over de schandalige hoeveelheid planten die ik kocht.

Hoe was jouw week?

9974

Een gedachte over “Afgelopen week… #116

  1. Jouw week was weer heerlijk gevuld in elk geval, hier eigenlijk dito, gewoon maar een bijzonder weekend met heel veel nieuwe mensen ontmoet 😀 En dat is altijd goed natuurlijk, sociale contacten uitbreiden.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.