Review: Foto Op Glas

We zijn de laatste tijd druk bezig met dingen opruimen en veranderen in huis, en zo ontstond daar opeens een kale plek aan de muur. Daar moest natuurlijk iets nieuws komen, en we hadden een leuke foto van Nina in gedachten. Toen ik benaderd werd door FotoOpGlas.nl met de vraag of ik een review wilde schrijven over één van hun producten hoefde ik dan ook niet lang na te denken. De foto die we wilden afdrukken zou vast heel mooi overkomen op plexiglas.

Het bestellen was erg makkelijk. Je kiest de gewenste maat, en dan upload je de foto. Je hebt nog de mogelijkheid om hem zwart-wit of sepia te maken, en je kunt zelfs tekst toevoegen. In de voorvertoning kun je zien hoe het er vanaf een afstand  uit zou komen te zien. Als je tevreden bent kun je de bestelling plaatsen.
Ik koos voor een formaat van 50 x 50, dat paste het beste bij de foto die ik wilde laten afdrukken. Na het bestellen kwam hij binnen een paar dagen aan, en ik vind dat hij ontzettend mooi is geworden.

De foto is mooi scherp en duidelijk, wij zijn er ontzettend blij mee. Hij is geleverd met een ophangsysteem, om de foto netjes aan de muur te kunnen hangen. Het systeem is gelukkig niet ingewikkeld.
Ik ben dus erg enthousiast over de foto op plexiglas, en ook over de service van het bedrijf. Het is snel geleverd en ziet er super uit! Als je nog op zoek bent naar een mooie manier om een foto af te drukken, voor jezelf of als cadeau, dan kan ik je zeker aanraden om eens te kijken op FotoOpGlas.nl of het zusje FotoOpAluminium.nl.

 

 

 

 

5 gedachtes over “Review: Foto Op Glas

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.