Gewoon even kletsen

kopfotoOndertussen zit ik lekker op de bank met wat te drinken en de benen languit, met op de achtergrond de televisie en Nina die met haar speeltjes aan het rondrennen is. De gekke vijf minuten, die soms wel langer dan vijf minuten duren.

Vandaag heb ik lekker gesleuteld aan mijn blog. Ik was al wel een tijdje uitgekeken op mijn lay-out, ik had ook al zo lang dezelfde, ik was toe aan iets anders. En anders is het zeker geworden. De houten achtergrond wilde ik graag houden, en dat is ook gelukt. Wat ik nu nog wil doen is de categorieën echt een keer opnieuw indelen, en ik wil nog even stoeien met het menu, maar dat komt nog wel. Vooral de categorieën, daar moet ik gewoon echt een keer voor gaan zitten. Het is niet moeilijk, maar wel veel werk volgens mij. En bij de nieuwe lay-out moest ook een nieuwe kopfoto komen, want de oude kwam helemaal niet mooi uit. En die was ook wel een keer aan verandering toe. Ik vind de nieuwe in ieder geval wel geslaagd, lekker fris.
Zaterdag zat ik opeens bij de kapper. Nou ja, opeens, ik had natuurlijk gewoon een afspraak gemaakt, maar dat kon een stuk sneller dan ik had verwacht. Meestal moet ik wel even wachten, dus daar had ik al rekening mee gehouden. Ik heb niks bijzonders gedaan hoor, maar wat is het lekker om alles gewoon alleen al netjes bij te werken. Ik kan ook echt genieten van een kappersbezoekje, heerlijk een momentje voor mezelf en even lekker in de watten gelegd worden.
Ondertussen ligt Nina hier uitgeteld op schoot, de gekke vijf(tien) minuten zijn weer voorbij. Grappig om te zien, eerst alleen maar rondjes rennen en spelen, en opeens is de accu leeg. Je verveelt je nooit met een puppy.
Ik heb een lekker productief dagje gehad vandaag, dus ik ga zo lekker nog even lezen en dan voldaan mijn bed opzoeken. Morgen weer aan het werk, jammer dat het weekend dan weer voorbij is. Weltrusten!

9974

12 gedachtes over “Gewoon even kletsen

 1. Het ziet er in elk geval heel fris uit hier, ik vind het super!

  En ja die ren momentjes, hier dito met Picasso, een stilte voor de storm lijkt het wel, hahaha

  Kapper, ook altijd fijn, maar ik ben net geweest 😉

  X

  Like

 2. Tof, je nieuwe layout! En ik snap de struggle dat je dan ook meteen een andere kopfoto moet, haha. Dat heb ik ook altijd. Net als dat ik het liefst op al mijn social media dezelfde profielfoto wil hebben, ook zoiets hahaha.

  Like

 3. Ik zag je ‘nieuwe haar’ al ergens voorbij komen op social media. Leuk!
  Dat je zo geniet van de kapper joh! Ik vind het zo verschrikkelijk dat ik pas ga als ik mn elastiekje op openbare plekken niet meer uit mn haar durf te trekken 😀

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.