Kilo’s knallen: de 25 dagen challenge is voorbij + resultaat

img_43_1382106301
ronhaans.nl

Op 2 januari begon ik met de 25 dagen challenge van Sportplan Nederland, een challenge waarmee je gratis het programma kon uitproberen. Vandaag was de laatste dag, de challenge is alweer voorbij. Benieuwd naar het resultaat? Ik was in ieder geval erg tevreden.

Ik heb een voedingsplan gekregen met de verhouding koolhydraten/vetten/eiwitten die ik het beste zou kunnen aanhouden op basis van de gegevens die ik heb doorgegeven. Ik moet zeggen dat het exact bijhouden van mijn voeding er toch wel eens bij in geschoten is, maar over het algemeen zou ik wat minder vetten en eiwitten mogen eten en wat meer koolhydraten. Maar he, het bijhouden en de badges en fitpunten die je ermee kon verdienen was al een grote stimulans om gewoon gezond te eten.
Naast de voeding heb ik ook een trainingsschema gevolgd wat gericht was op gewichtsverlies. Het schema bestond uit oefeningen die ik thuis kon doen, met behulp van dumbells en mijn eigen lichaamsgewicht. En los van het afvallen merk bij het skaten ook dat ik sterker ben geworden. De oefeningen heb ik natuurlijk genoteerd, zodat ik dit ook na de challenge vol kan gaan houden.
Maar goed, nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar het resultaat, en ik kan alleen maar ontzettend tevreden zijn. Hier komen de cijfertjes:

Kilo’s: – 2,5!
Centimeters op de buik: – 5!

Ik heb ook een voor-foto gemaakt, en morgen bij daglicht maak ik de na-foto, ik ben benieuwd of je het verschil ook echt kan zien, maar het voelt al zo goed, en het klinkt zo lekker.
Al met al een mooi resultaat dus, ondanks een paar uitspattingen. Het is lekker hard gegaan, en het is erg goed vol te houden. Een goed begin van het nieuwe jaar, op naar de volgende kilo’s. Ik ben blij dat ik toch met deze challenge heb meegedaan. Bedankt Sportplan Nederland, ik zit weer op het goede spoor.

10 gedachtes over “Kilo’s knallen: de 25 dagen challenge is voorbij + resultaat

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.