Afgelopen week… #108

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere chili con carne, bloemkool, gehaktbal en gisteravond gingen we lekker uit eten bij het schnitzelparadijs in Duitsland. Echt bizar wat je daar krijgt voor je geld, maar erg lekker en gezellig.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik ben druk geweest met werken, de inwerkperiode is nu voorbij, dus nu begint het echte werk. Ik weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden, maar daar ga ik me verder online niet over uit laten.

img_7551

Woensdag was ik een dag vrij, we gingen spontaan even naar het Kijkduin, naar het strand. Maar het was wel erg koud. Ik kon het natuurlijk niet laten om Pokémon te vangen, maar zo bijzonder vond ik het eigenlijk niet. Ja, een paar nieuwe, maar het extreme heb ik niet meegemaakt. Ook geen horden mensen, maar misschien was ik gewoon niet op de juiste plaats, ik heb het beruchte Pikachu-bord ook niet gevonden. Maar het was erg lekker om even uit te waaien.
Ik haalde ook een mooi bosje tulpen in huis, die waren in de aanbieding bij de Aldi. Ik kreeg er meteen een voorjaarsgevoel bij, helemaal nu het de laatste dagen wat lekkerder weer aan het worden is.
Gisteren was een dag om van alles te doen. Klusjes waar het niet zo snel van komt, de laatste boodschappen, taarten bakken. Ik heb zelfs nog twee flesjes Tony’s bier kunnen scoren bij de slijterij. Want vandaag heb ik alvast mijn verjaardag gevierd voor de familie, erg gezellig.

img_7550

Afgelopen week in stappen
Boodschappen, een strandwandeling en fijne lunchwandelingen zorgden voor maar liefst 70.912 stappen.

Afgelopen week werd ik blij van
Dat we aan de rand van het industriegebied werken in plaats van ergens in het midden, zon, warmer weer, tulpen, een gezellig etentje, sowieso veel gezelligheid, lekkere hapjes, vers gebak, cadeautjes krijgen, meer ruimte in huis.

Afgelopen week in sport
Derbytraining, lunchwandelingen en mijn losse oefeningen.

Afgelopen week schreef ik
Ik vertelde waarom het van mij wel lente mag worden, deelde een mooie foto, schreef over het resultaat van de 25 dagen challenge en vulde de verjaardagstag in.

9974

4 gedachtes over “Afgelopen week… #108

  1. Goed hoor meer dan 70.000 stappen gezet! Knap werk. Hoop dat het op werk beter gaat worden. Tony’s bier? Ik ben benieuwd maar ik houd helemaal niet van bier 😉

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.