De verjaardagstag

birthday-party-project-shutterstock_129666242-604x270Omdat het bijna zo ver is, en omdat ik stiekem vanavond al wat gebak heb uitgedeeld voor mijn verjaardag besloot ik op zoek te gaan naar een leuke verjaardagstag. En die bleek zowaar te bestaan, hij is bedacht door Jessica.

Met welke beroemdheden deel je je verjaardag?
Ik heb een site gevonden waar ze dit kunnen vertellen, maar de enigen die ik kende waren Gene Hackman, Phil Collins en Arie van der Veer.

Valt jouw verjaardag op een feestdag?
Niet in Nederland. Tibetaans nieuwjaar schijnt op mijn verjaardag te zijn.

Iets minder leuk, maar zijn er ook beroemdheden gestorven op jouw verjaardag?
Mahatma Ghandi is op mijn verjaardag overleden.

Welk sterrenbeeld heb je dankzij jouw verjaardag?
Ik ben een waterman.

En wat is je Chinese sterrenbeeld?
Een konijn!

Op wat voor dag ben je geboren?
Ik moest hier serieus naar op zoek, want ik had geen idee. Het schijnt een vrijdag te zijn geweest. Hoe laat? Ook geen idee eigenlijk. Weet jij uit je hoofd op wat voor dag je geboren bent?

Welk liedje stond op nummer 1 toen je geboren werd?
Dat was deze:

Wat voor weer was het toen je geboren werd?
Joh, geen idee? Blijkt dat zelfs dat op internet te vinden is: “Zonnige en erg koude (max -1,5°C) dag met ruim 8 uur zon. De lucht was onbewolkt, er woei een zwakke wind (2 Bft) met matige windstoten (3 Bft).” (www.datum.nl). Wauw.

Is er in de geschiedenis op jouw verjaardag ook een belangrijke onthulling of iets dergelijks gedaan?
Niet dat ik weet.

Op naar mijn laatste dag als twintiger…

8 gedachtes over “De verjaardagstag

  1. Leuke tag! Ik heb ook geen idee op welke dag ik geboren ben en al helemaal niet wat voor weer het toen was. Het was in april dus vast niet zo koud als bij jou haha. Een heel fijne verjaardag alvast en ja de 30… was voor mij even slikken maar het valt uiteindelijk reuze mee haha.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.