Februari mini-bucketlist

febWat is de eerste maand van het nieuwe jaar toch snel voorbij gegaan. Een maand waarin ook best wel wat gebeurd is, maar joh wat gaat dat hard, opeens is het al februari. Tijd voor een terugblik op mijn doelen, en natuurlijk voor nieuwe doelen.

Januari was een topmaand als ik terug kijk op mijn gestelde doelen. Ik wilde succes behalen met de 25 dagen challenge, en dat is absoluut gelukt! Ik ben zo blij. Daarnaast wilde ik minimaal twee keer in de week een lunchwandeling maken, en ook dat is gelukt. Ik ben bijna iedere werkdag een rondje gaan lopen, een paar regenachtige pauzes uitgezonderd, dus meer dan geslaagd. En ook maximaal twee keer in de week snoepen is goed gelukt, ik heb eigenlijk maar weinig gesnoept. Ook dubbel en dwars geslaagd dus!

Voor februari zijn er natuurlijk weer nieuwe doelen, deze positiviteit wil ik graag vasthouden. Komen ze!

♥ Meedoen met #funfeb, en volhouden natuurlijk!

♥ Beginnen met mijn nieuwe handlettering boek, als het resultaat een beetje toonbaar is zal ik jullie op de hoogte houden.

♥ Die eeuwige rommella weer eens opruimen.

Wat zijn jouw plannen voor de nieuwe maand?

 

7 gedachtes over “Februari mini-bucketlist

  1. Whahahaha wat zijn mijn doelen voor de komende maand, onbestemd denk ik, ik laat mij leiden, of wij laten ons leiden, al is het wel zo dat hij midden deze maand jarig is, dus een feestje zit er wel in, en 1 van zijn nichten komt over om ons samen te zien, ze gilde in mijn oor namelijk toen hij het haar vertelde, Suus zit hier op de bank… hahaha ja dat is best wel raar eigenlijk, dat bijna iedereen aan twee kanten elkaar al kent eventueel omdat het al jaren een vriendschap was. 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.