Afgelopen week… #94

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Een stuk beter dan vorige week in ieder geval. We maakten zuurkoolstamppot, heerlijk, waarom eten we dat eigenlijk niet vaker? Ik bakte ook weer een keer pannenkoeken. Sinds de nieuwe kookplaat mis ik het krokante randje van de pannenkoek, dat heb ik nog niet weer voor elkaar gekregen, maar ze zijn alsnog hartstikke lekker. Ook aten we onder andere doperwtjes met worteltjes, en we deden een keer erg makkelijk: brood met knakworst als warm eten.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag gingen we samen naar de vakbeurs voor uiterlijke verzorging. Altijd leuk en goed geregeld, onbeperkt eten en drinken, leuke gesprekken en natuurlijk inkopen doen.
Dinsdag moest ik mijn WFT examen doen. We zaten met twintig mensen in een bus achter de computer, dat was best krap en daar ben ik niet zo kapot van. Niet zo zeer de ruimte, maar dat we met zijn allen zo dicht op elkaar gepropt moeten staan, ik ben nogal gesteld op mijn personal space. Maar gelukkig was ik in één keer geslaagd. Het was wel midden op de dag, dus daar was zo’n gat in geslagen dat ik verder niet veel gedaan heb.
Woensdag genoot ik vooral van mijn laatste vrije dag. Ik heb nog wat in huis gedaan, maar veel was het vast niet.
En donderdag was daar dan opeens mijn eerste werkdag. Met een grote, maar volgens mij wel gezellige, groep gaan we een inwerkperiode in. Kennismaken met alle systemen enzo. En dat is best intensief en vermoeiend. Vrijdag was dag twee, en daarna was het weekend.

img_6668

Afgelopen week in stappen
60.001 (ja, ik heb doorgelopen om er voorbij te komen…)

Afgelopen week werd ik blij van
Leuke gesprekken, slagen voor WFT, fijne aankopen op de beurs, een mooie zonsondergang, weer aan het werk zijn, mandarijnen.

Afgelopen week in sport
Twee keer derbytraining, lekker wandelen en natuurlijk mijn losse oefeningen zoals altijd.

Afgelopen week las ik
Ik las ‘Veerkracht’ uit.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef over mijn favoriete kinderboeken, bleef even hangen in de nostalgie met een stukje over kleding van vroeger en schreef een kletsblogje.

Hoe was jouw week?

9974

 

5 gedachtes over “Afgelopen week… #94

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.