Even kletsen

OrchideeZo, weekend. Of mag ik dat niet zo enthousiast zeggen na maar twee dagen werken? Ik vind van wel hoor. Ik blijf nog even lekker op de bank hangen, en daarna ga ik maar eens slapen.

De eerste twee werkdagen zitten er dus op, en het was best intensief. Maar ook wel leuk hoor. De eerste dagen bestaan vooral uit ontzettend veel informatie. En dat is eigenlijk vermoeiender dan je zou verwachten.
Vanmiddag heb ik twee uur over de terugreis gedaan. Twee uur! De vakantie was begonnen, en dat was duidelijk te zien op de weg. Gelukkig is dat niet normaal hoor, maar vervelend was het wel. Maar ik heb wel mooi twee Pokémon-eieren uit kunnen broeden. Nee, ik speel absoluut niet als ik aan het rijden ben. Maar als ik het schermpje open zet dan ga je in de file vaak net langzaam genoeg om flink wat ‘wandel’kilometers te laten tellen. Ellek nadeel…
Van de andere drie dagen heb ik natuurlijk nog even extra genoten. Maandag was ik op de vakbeurs voor uiterlijke verzorging, erg interessant weer, en ik heb veel leuke gesprekken gevoerd. Ik ga eigenlijk altijd naar de beurs, en ik vind het iedere keer weer hartstikke leuk.
Speelt één van jullie toevallig ook Sims Freeplay? Ik doe het nu een tijdje, en het verveelt nog steeds niet. Meestal gaan spelletjes me na een tijdje vervelen, dan speel ik het steeds minder en uiteindelijk stopt het gewoon. Maar dit is nog steeds leuk.
Goed, nog een leuke afsluiter dan? Een paar dagen geleden werd ik gebeld voor het meest vreemde schminkverzoek ooit, echt, ik ben nog steeds in shock. Een wat oudere man, die graag een Pinokkio onder zijn navel geschminkt wilde hebben, waarbij zijn geslachtsdeel de neus zou zijn. En een fotoshoot daarvan. Of ik dat ook deed? Ik heb maar vriendelijk bedankt.

6 gedachtes over “Even kletsen

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.