Afgelopen week… #76

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Op het werk verkochten ze Hollandse Nieuwe, wel duur maar zo lekker, die kon ik natuurlijk niet laten liggen. We aten ook onder andere spinazie, lasagna en champignonschotel.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag was ik vrij, en zo’n regenachtige, saaie dag is perfect om eens flink aan het opruimen te gaan. Ik heb onder andere mijn administratie uitgezocht en opgeruimd. Bonnen van bol.com uit 2008, serieus, waarom bewaar ik die? Het resultaat was een flinke shopper vol met zooi die door de papierversnipperaar mag.
Dinsdag was ik aan het werk, en het was hartstikke druk. Zonder bijzondere reden eigenlijk, maar het was best vervelend.
Woensdag gingen we naar de Facebook Fandag in de Zwaluwhoeve. Iedereen die  hun Facebookpagina geliked had mocht gratis naar binnen en ze hadden allerlei leuke standjes en extraatjes geregeld. We hadden verwacht dat het belachelijk druk zou worden, maar eigenlijk was het nog rustiger dan normaal. We hebben een heerlijke dag gehad.
Donderdag en vrijdag was ik weer aan het werk, gelukkig was het toen wel iets rustiger en kon ik meer klusjes tussendoor doen.

img_5940
Gisteren sliep ik uit, ik slaap de laatste tijd niet zo lekker en ik was daar dan ook best wel aan toe. Eigenlijk vind ik uitslapen zonde van mijn dag, maar voor deze keer vond ik het heerlijk. Gelukkig komt over twee weken ons nieuwe matras. Die staat al zo lang bovenaan onze wensenlijst, en nu we vakantiegeld hebben gehad moest het daar maar eens van komen. Ik kan niet wachten.
De rest van de zaterdag deden we eigenlijk bijna niks. Ja, een paar boodschappen, en ik trok de stofzuiger even door de woonkamer heen. Verder was het best een lamlendig dagje.

♥ Afgelopen week in stappen
58.299

Afgelopen week werd ik blij van
Het bericht dat ons nieuwe matras over twee weken komt, de zon na al die regendagen, verse aardbeien voordat de vogels ze gevonden hebben, Hollandse Nieuwe, het resultaat van een lange opruimsessie.

Afgelopen week in sport
Twee keer derbytraining, wandelen en mijn losse oefeningen.

Afgelopen week las ik
Een stuk minder dan vorige week, ik begon in ‘Slotakkoord’ van Terri Blackstock.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef een recensie over ‘Houvast’, maakte een overzichtje van de letter V in mijn alfabet, gaf mijn mening over bodyshaming en deelde een tuin-update.

Hoe was jouw week?

2 gedachtes over “Afgelopen week… #76

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.