Ask me anything!

img_5944Het is al weer ruim een jaar geleden dat ik een Q & A gedaan heb. En omdat ik het zo leuk vond om jullie vragen te beantwoorden ga ik het gewoon nog een keer doen. Dus: wat heb je altijd al van mij willen weten? Stel nu je vraag en binnenkort zul je het antwoord hier kunnen vinden.

3 gedachtes over “Ask me anything!

  1. Stel dat je zou moeten vluchten uit dit land omdat er oorlog heerst of andere onveilige zaken onderdrukking, noem het maar op, naar welk land zou je dan proberen te bereiken in de hoop veiligheid te vinden.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.