Mijn persoonlijke alfabet: V

v-4In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter V aan de beurt.

Vaatwasser – ik zou niet meer zonder kunnen, ik ben al de helft van mijn leven niet meer gewend om de afwas met de hand te doen. En ik moet er ook niet aan denken om dat weer te gaan doen, zonde van mijn tijd. Vroeger vond ik het zo’n onzin, een typisch luxeproduct en nergens voor nodig. Daar ben ik wel op teruggekomen.

Vierdaagse – mag ik al? Mag ik al? Mag ik al?

Vrouw – die hoef ik niet uit te leggen denk ik. Alles erop en eraan, de lusten en de lasten. En ik ben er blij mee. Al zou ik puur uit nieuwsgierigheid best wel een dagje willen ruilen met een man. Maar echt een dagje dan.

Vis – daar ben ik gek op. Gebakken vind ik heerlijk, maar een Hollandse Nieuwe daar mag je me ook wakker voor maken.

7 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: V

 1. Grappig… Ik heb nog nooit een vaatwasser gehad en ik ben er nog steeds aan gewend om de afwas dag in dag uit zelf te doen. Ik denk dat ik dan maar niet aan een vaatwasser begin, want straks kan ik ook niet meer zonder! 😉

  Like

 2. Oh ik zou ook echt niet zonder vaatwasser kunnen, het is zo makkelijk snel en handig. Vis vind ik ook heerlijk en ik kan niet wachten tot de Vierdaagse begint, al doe ik wel gewoon alleen kijken 😉

  Like

 3. Haha ik heb nog nooit een vaatwasser gehad in mijn eigen huis. Alleen mijn ouders hadden er één. Ik heb er ook geen behoefte aan. Misschien als ik ooit kinderen heb dat ik anders ga denken haha 🙂

  Like

 4. hahahaha die vaatwasser, ja ooit lag ik met mijn eigen moeder in de clinch, korrel zout, ik wilde een vaatwasser, heerlijk! Dat idee, mijn moeder vond dat zo’n onzin? Duur en bla.. maar uiteindelijk had ik er eentje, zij jaren later ook… puur toevallig, na gebruik binnen een week… was zij om, had ik jaren eerder moeten doen, whahahaha

  En zo zijn er nog wel meer van die dingen zoals bijv. een stoomreiniger voor je vloeren, ook zo’n product waarvan ze zei…. yeah right, ik kocht er toch eentje een paar jaar terug, wel omdat ik het uit had kunnen proberen bij een vriendin thuis.. heel eerlijk… en toen kwam mijn moeder, proberen en hop.. had ik jaren eerder moeten doen, hahaha

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.