Afgelopen week #74

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Gisteren staken we dan eindelijk echt de barbecue aan. Uit de gourmetpan omdat het slecht weer is smaakt goed hoor, maar het heeft toch net wat meer op een echte barbecue in de stralende zon. We aten ook lekkere champignonschotel, verse boontjes, chili en pannenkoeken.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik moest examens doen op mijn vrije dagen en de rest van die dagen heb ik niet zoveel gedaan eigenlijk. Voornamelijk klusjes en opruim- / schoonmaakwerkzaamheden in huis.
Op het werk was het hartstikke druk, voornamelijk vanwege het slechte weer wat er geweest is. Geen bijzondere week dus eigenlijk.Halverwege de week hield het internet er opeens mee op. Op Twitter leek er een storing te zijn, er hadden meer mensen last van verdwijnend internet. Achteraf bleek de enige storing een harige met twee lange oren te zijn, één van de konijnen had de kabel doorgebeten. Ja, dan kun je lang wachten tot het vanzelf terugkomt.
img_5866

Afgelopen week in stappen
50.348

Afgelopen week werd ik blij van
Zon, zwemmen, gezelligheid met leuke mensen.

Afgelopen week in sport
Ik ging door mijn rug, en miste daardoor de derbytraining van dinsdag. Vrijdag heb ik wel kunnen trainen, maar wel een beetje rustig aan gedaan. We gingen ook een avond zwemmen en ik maakte een wandeling.

Afgelopen week las ik
Ik las verder in Houvast en tussendoor las ik ook nog even Lieveling van Kim van Kooten.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef een stukje over mijn reading challenge van dit jaar, stelde nieuwe doelen op voor de nieuwe maand, maakte een keer een lijstje met stomme dingen en schreef over mijn EPIC pakketje.

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.