Juni mini-bucketlist

juniBen ik de enige die vindt dat de tijd weer voorbij vliegt? Het jaar is al weer bijna half voorbij. Mei was een mooie maand, best druk maar met veel mooie dagen. En natuurlijk ben ik bezig geweest met mijn doelen.

Ik wilde drie schrijfoefeningen uit ‘Woordenregen’ maken, in plaats daarvan maakte ik er twee. Ook prima.
Ook wilde ik minstens twee dingen van mijn 30 before 30 lijst afstrepen. Dat is gelukt. Met Wings For Life deed ik iets sportiefs voor een goed doel, en ik heb een spontaan cadeautje gegeven.
Daarnaast wilde ik een nieuw gezond recept uitproberen, maar daar is het helaas niet van gekomen. Ik heb wel veel gewandeld, mijn laatste doel van mei.

Natuurlijk heb ik ook voor deze maand weer doelen opgesteld:

♥ 5 minuten kunnen wallsitten. Het dagelijks wallsitten schiet er de laatste tijd een beetje bij in. Met zo’n doel hoop ik toch een beetje gemotiveerd te worden.

♥ Een dag naar het strand. Dat staat al zo lang op de planning maar het komt er steeds maar niet van. Tijd om daar verandering in te brengen.

♥ Mijn zakelijke website afmaken. Hij is er al wel, en alle belangrijke informatie is te vinden, maar die finishing touch he…

Wat wil jij deze maand sowieso doen?

12 gedachtes over “Juni mini-bucketlist

 1. Wow! 5 minuten wallsitten! Heeeeeel veel succes, hihi. Hoe lang kun je nu? Ik kan nu zo’n minuutje.

  Een dag naar het strand gaan is echt heerlijk. Ik weet zeker dat je er geen spijt van zult hebben als je er de tijd voor uittrekt.

  In juni wil ik vooral: GENIETEN. Lekker specifiek en meetbaar hè? ;-))

  Like

 2. Nou, ik ben het met je eens wat de tijd betreft. Jemig wat gaat die snel. Soms sta er van versteld dat het “alweer” weekend is. Wat heb ik in vredesnaam allemaal gedaan die week??
  Succes met je doelen dat gaat vast goed komen. Ik hoop dat het weer een beetje mee werkt wanneer je naar het strand gaat. Ik wil ook weer naar het strand. Al is het alleen maar voor een heerlijke wandeling. Mijn doelen voor juni heb ik eigenlijk niet echt. Hoewel ik wel hoop een betere band op te bouwen met onze nieuwe groen gevleugelde logee 🙂

  Like

 3. Zelf vind ik het ook bijna niet bij te houden, zo snel als de tijd gaat. Maar om nou te zeggen dat het jaar alwaar bijna voorbij is… Volgens mij zitten we pas op de helft, hoor! 😉
  Ik hoop dat het je lukt om een dagje naar het strand te gaan. Wat houdt je tegen?

  Like

 4. De tijd vliegt zeker voorbij! Een dag naar het strand, ik denk dat ik dat volgende week ook maar eens ga doen, heerlijk. Verder neem ik deze maand denk ik even lekker de tijd voor mezelf en ga ik daarna eens op zoek naar extra werk.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.