Afgelopen week… #68

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Ik maakte weer een keer bananenpannenkoekjes als ontbijt, waarom heb ik dat zo lang niet gedaan? Op het werk at ik onder andere een heerlijke salade met couscous. Ik moet Lief echt eens couscous leren eten. ’s Avonds aten we onder andere pannenkoeken, verse boontjes, doperwten, stamppot andijvie en chili con carne.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag begon met een bezoekje aan de fysiotherapeut. We maakten de balans op en het verschil tussen de beide benen is weer een stuk kleiner geworden, fijn om te horen. Ik besloot om hardlopend naar huis te gaan, maar dat viel wel even tegen na alle oefeningen die ze wilde zien. De rest van de dag was ik voornamelijk in en om het huis bezig, wat ook best eens lekker is.
Dinsdag, donderdag en vrijdag waren zoals gewoonlijk mijn werkdagen, niet veel bijzonders. Het was gelukkig niet al te druk op het werk. Ook ontving ik een super stom spammailtje van een bedrijf waar ik dus nooit iets ga kopen.
Woensdag was een vrije dag en we besloten even te gaan kijken op de kermis in Rotterdam. Erg leuk, maar helaas kwamen we op de terugweg in de file terecht dus waren we laat weer terug. Ook spraken we met vrienden af om binnenkort uit eten te gaan, nu nog een datum prikken.
Zaterdag deden we niet zo veel eigenlijk. Sinds lange tijd weer een keer uitslapen, de laatste tijd geef ik daar eigenlijk niet echt meer om, zonde van mijn dag, maar zo op zijn tijd is het wel eens lekker. We deden wat klusjes, ik las mijn boek uit en keek een film, een heerlijk rustig dagje.

img_5638

Afgelopen week in stappen
53,981

Afgelopen week werd ik blij van
Couscous, een heerlijk rustige dag, leuke berichtjes, de tuin in bloei, de mooie zonnige dagen.

Afgelopen week in sport
Iedere dag een stukje lopen, al was het maar een klein blokje om, twee keer derbytraining, hardlopend naar huis vanaf de fysio, en natuurlijk ook de oefeningen van de fysio. Ik kan 3 minuten wallsitten!

Afgelopen week las ik
Turbulentie van Mariette Middelbeek.

Afgelopen week schreef ik
Ik schreef over hoe lekker ik in de tuin bezig ben geweest, maakte een lijstje met woorden met een p, stuurde weer eens postrcossing kaartjes en schreef een recensie over Het Rosie Effect.

 

2 gedachtes over “Afgelopen week… #68

  1. Oh couscous, moet je dat leren eten, hahaha vandaar, tot op heden de keren dat ik het heb gemaakt of heb gegeten smaakte en rook het vooral naar zweetsokken of zo, je snapt, dat ik het ook links laat liggen, hahahaha

    Leuk dat je weer een dinnerdate met vrienden heb staan, plan dat maar lekker snel in samen 😀

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.