Mijn persoonlijke alfabet: P

In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter P aan de beurt.

Post – ik stuur en krijg graag post. Ik heb een aantal penvriendinnen waar ik brieven mee schrijf en ik doe aan postcrossing, daarbij stuur je een kaartje naar een willekeurige andere deelnemer, en ontvang je ook kaarten van willekeurige deelnemers.

Pasta – één van mijn grote valkuilen op het gebied van eten, ik ben gek op pasta, en heb dan ook al snel de neiging om er iets te veel van te eten. Maar je kunt er heerlijk mee variëren.

Pizza – sorry, nog meer eten. Zal ik maar verdergaan?

Parachutespringen – iets wat al ik al heel lang graag eens zou willen doen. Een puntje hoog op mijn bucketlist.

Pannenkoeken – spreekt ook voor zich denk ik. Toch?

Polen – daar heb ik jaren geleden een tijdje gewoond om vrijwilligerswerk te doen. Dit land en de mensen die ik daar heb leren kennen zullen altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben.

9 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: P

  1. Wat leuk dat je een poosje in Polen hebt gewoond en gewerkt. Pizza eet ik niet zo vaak, maar vind ik wel lekker, net als pasta’s. En parachutespringen… dat zou ik dus echt niet durven! M’n broer heeft dat jaren geleden wel een keer op Texel gedaan en vond het supergaaf 🙂

    Like

  2. Goh wat bijzonder dat je in Polen bent geweest. Niet een land dat veel mensen zouden kiezen denk ik. Ik heb het gevoel dat er in Nederland met name wordt neergekeken op de oostbloklanden. Alsof mensen die daar geboren zijn er iets aan kunnen doen…

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.