Afgelopen week… #66

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Op het werk at ik heerlijke salades en een teleurstellende aspergesoep. Ik had er al de hele week zin in en donderdag stond hij op het menu, maar toen ik hem had leek het wel of iemand de pepermolen in de pan had laten vallen en de helft van de asperges was niet gaar. Bummer! We aten ook onder andere verse bonen, pannenkoeken en ik proefde een wokmaaltijd met noodles en kip bij de eerste wok-snackwagen van Nederland. En dat was zeker voor herhaling vatbaar, maar waarschijnlijk gaan we elkaar nog vaker tegenkomen dus dat komt wel goed.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag deed ik niet zoveel geloof ik, ik kan me tenminste niets bijzonders herinneren. Een relaxdagje. Dinsdag was ik aan het werk, en was er ook niks bijzonders. Saaie week was het eigenlijk wel hoor, tot het einde.
Woensdag had ik een examen, helaas moet ik sowieso voor een onderdeel terugkomen in mei omdat mijn model niet geharst kon worden, dus dat moet ik nog laten zien. Tja, zonder haar is het lastig weghalen. Doe mij ook zo’n lijf, ik lijk wel een teddybeer als ik er een tijdje niks aan doe, zij deed er nooit wat aan. In de middag schreef ik me in voor de Dam tot Damloop by Night.
Donderdag en vrijdag was ik ook aan het werk. Gisteren stond ik op een paardenevenement, het was daar zo druk dat ik niet eens foto’s heb kunnen maken. Geweldig natuurlijk, maar na afloop was ik gesloopt.

img_5575

Afgelopen week in stappen
58.735

Afgelopen week werd ik blij van
De uitslag van de loting, blije kinderen, een leuk gesprek op het werk, aan het eind van een drukke dag de beentjes omhoog kunnen gooien.

Afgelopen week in sport
Twee keer derbytraining, hoepelen en springtouwen, een rondje wandelen, mijn losse oefeningen en met de trap naar beneden.

Afgelopen week kocht ik
Eindelijk mijn activity tracker. Hij moet nog aankomen.

Afgelopen week las ik
Het Rosie Effect las ik uit en ik las ook Neem Een Geit van Claudia de Breij uit.

Afgelopen week schreef ik
Een beetje laat, maar ik gaf mijn laatste update van de minimaliseer-challenge die ik in februari deed, schreef een recensie over Afvallen en Opstaan, liet weten welke woorden met een O bij me passen, had onverwacht een fijne uitslag van de 4Daagse-loting en maakte een lijstje met blijmakertjes.

Hoe was jullie week?

 

4 gedachtes over “Afgelopen week… #66

  1. Ja dit was een bijzondere week naast de wet van Murphy bij mij dan, hahahaha

    Mijn week was net zo top eigenlijk, twee keer getrakteerd, de ene keer thuis, en mijn etentje, en nog zoveel meer, beste vriend op bezoek onverwachts…. en ook deze week gaat mooie dingen brengen, dat weet ik nu al, ik ga er zo dan ook weer vandoor, op naar een afspraak 😀

    X

    Like

  2. Jammer dat de aspergesoep tegenviel ik had gelukkig meer geluk vorige week in het restaurant hadden ze deze heerlijk klaargemaakt. Harsen zonder haar is beetje lastig ja haha. Hoeveel km is de dam tot dam loop by Night? Ik had gisteren een doop, Zaterdag lekkere lasagnette gemaakt waarvan manlief maar liefst drie keer van pakte en minder fijne bezoekjes aan het ziekenhuis want zijn moeder moest er met spoed naartoe dinsdag. Nu aan het duimen dat de onderzoeken aan haar rug mee gaan vallen en ondertussen ook aan het genieten van het lentezonnetje. Fijne nieuwe week!x

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.