Blijmakertjes #7

1426605_706218056078460_37398475_nMijn laatste lijstje met blijmakertjes is alweer een tijdje geleden geplaatst, dus ik vond het wel tijd worden voor een nieuwe. De lente komt er aan en er is altijd wel íets om blij van te worden!

♥ binky’s en bunnyflops ♥ lammetjes in de wei ♥ een topdag gehad ♥ alles in de tuin wat weer tot leven komt ♥ klanten ♥ complimentjes krijgen ♥ de 100ste vierdaagse mogen lopen ♥ overgebleven paaseitjes vinden ♥ veel lezen ♥ mijn nieuwe laptop ♥ langere dagen ♥ Ben & Jerry’s ♥ een wijntje in de zon ♥ kalfjes ♥ de reclame van Tuc ♥ mijn wafelijzer ♥ een schoon bed ♥ lieve opmerkingen ♥

8 gedachtes over “Blijmakertjes #7

  1. Altijd goed om eigenlijk elke dag je blijmakertjes ook op te schrijven, ik ben er weer mee begonnen alleen afgelopen nacht was ik te moe, maar dat werk ik vandaag bij, want wat ik nog weet van gisteren, is natuurlijk extra goed, wat je vergeten bent…. soi!

    Een fijne week en het absolute toppertje is je loting voor de vierdaagse natuurlijk 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.