Mijn persoonlijke alfabet: O

In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter O aan de beurt.

Ontspanning – ontspanning vind ik heel belangrijk. Ik ga graag een dag naar de sauna om te ontspannen, maar ik vind het ook in kleinere dingen. Lekker met een boek op de bank, buiten zijn, sporten.

Orchidee – de orchidee is mijn lievelingsbloem. Helaas houden ze schijnbaar niet zo van mij. Waar ze bij anderen keer op keer weer in bloei komen blijven ze bij mij hartstikke dood als ze eenmaal uitgebloeid zijn.

Omdenken – dat is wel iets wat ik altijd probeer te doen. Ik ben over het algemeen erg postief en probeer altijd dat zilveren randje aan de donkere wolk te zien.

Ontwikkelen – ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen en regelmatig iets nieuws te leren. Ook al is het iets kleins, alles wat je leert kan nuttig zijn.

 

6 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: O

  1. De Orchidee, dat vergt tijd, als ze eenmaal uitgebloeid zijn, dan weinig water geven en kan wel een jaar duren voor ze weer in de bloei trekken, en vooral ook eventueel op de speciale aarde om potten, de meesten staan gewoon op te kleine pot waardoor de wortels niet ver kunnen komen šŸ˜‰ (vooral de goedkopere versies van de supermarkten bijv.)

    X

    Like

  2. Mooie die ontwikkelen! Ontspanning vind ik ook heel belangrijk, maar kan ik niet zo goed… Wist je dat de orchidee de nationale bloem is van Colombia? Nergens zijn er zoveel als hier!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.