Afgelopen week… #61

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten:
We aten doperwtjes met slavink en aardappelen, ik bakte pannenkoeken, we aten bloemkool, spinazie en verse boontjes en we aten een ontbijtje bij Bakker Bart.

Afgelopen week in dagelijkse dingen:
Maandag heb ik voor het eerst een plog gemaakt. Het was een dag zonder plannen, ik heb veel in huis kunnen doen en schreef me in voor de 100ste Vierdaagse. Ook zette ik een aantal dingen te koop op marktplaats en kreeg ik de oproep voor mijn examens. Dinsdag was  ik aan het werk en deed ik niks bijzonders. Woensdag was een dag als maandag, geen plannen maar wel veel kunnen doen.
Donderdag en vrijdag weer werken en toen begon het weekend. En wat een druk, maar leuk weekend, ik heb gewoon twee dagen geen laptop aan gehad. Of eigenlijk bijna drie als je vandaag meetelt, want het beviel me zo goed dat ik hem nu voor het eerst aan heb.
Vrijdagavond waren we onverwacht weg om spullen weg te brengen.
Zaterdag was het feestje ter ere van het 1-jarig bestaan van onze vereniging. We hadden twee wedstrijden georganiseerd, met verschillende activiteiten erbij. Druk, maar het was een topdag. Vandaag gelukkig wel rustig kunnen doen, heerlijk gelezen en niks bijzonders gedaan.

img_5423

♥ Afgelopen week in stappen:
56830

♥ Afgelopen week werd ik blij van:
Leuke dingen doen, zwemmen, veel kunnen doen, geweldige mensen om me heen hebben, dingen verkopen, zon.

Afgelopen week in sport:
Ik begon de week goed met een rondje hardlopen, ik deed mijn dagelijkse wallsit, derbytraining, de losse oefeningen van de fysio, yoga-filmpjes en ik maakte een wandeling.

Afgelopen week las ik:
Ik ging verder met de 100-jarige man die uit het raam klom en verdween, ik heb hem inmiddels bijna uit.

♥ Afgelopen week schreef ik:
Ik plaatste mijn allereerste plog, deelde mijn nieuwe mini-bucketlist, schreef een recensie over ‘Het meisje in de trein’ en maakte een lijstje van de films die ik in februari zag.

4 gedachtes over “Afgelopen week… #61

  1. Ik begin bij te geraken, hahaha dit is de dag dat ik hoorde dat mijn achternichtje was geboren in de vroege ochtend en ik in de middag op kraamvisite ging als één van de eersten als naaste… 😉

    Mooie dag was dit, en de week ervoor, never mind bij mij dan, jouw week een stuk mooier 😀 Ik ben benieuwd naar jouw recensie van dit boek 😀

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.