Films gezien in februari

Het waren er niet zoveel als in januari, maar ook in februari heb ik een paar films gezien.  In ieder geval genoeg voor een overzichtje, deze films zag ik in februari:

Motorcrossed:

Motorcrossen is voor de familie Carson geen hobby meer, maar een manier van leven. Zoon Andrew is een succesvolle motorcrosser en ook zijn zus Andrea weet hoe ze moet racen op een motor. Wanneer Andrew vlak voor een belangrijk kampioenschap zijn been breekt, besluit Andrea zijn plek over te nemen. 
Ik had hem al eens gezien, leuke film, al is het eigenlijk een kinderfilm. Wel een beetje voorspelbaar, maar daarom niet minder vermakelijk. Leuk voor een regenachtige vrije middag.

Mannenharten:

Het verhaal van zes stadse mannen in een sportschool, op een keerpunt in hun leven. Ze zijn op zoek naar hun plek in het leven en naar degene die ze aan hun zijde willen. Verbonden door de uren waarin ze zich in het zweet werken, leren we ze allemaal kennen. Bijvoorbeeld het verlegen type, zoekend naar een vrouw voor het leven. Of de man die al jaren bezet is, maar in paniek raakt door zijn naderende vaderschap.
Erg leuke feelgood film, een beetje in de lijn van Alles is liefde en Love actually. Wat ik erg leuk vond was dat deze film verteld wordt vanuit het perspectief van de mannen. Ik vond hem leuker dan ik had verwacht, deze wil ik best nog een keer kijken.

Tomcats:

Zeven jaar geleden heeft een groep vrienden een weddenschap afgesloten: degene die het laatst vrijgezel blijft, krijgt een berg geld van de rest. Nadat hij meer dan $50000 heeft verloren in Las Vegas is het voor Michael Delaney noodzaak om zijn vriend Kyle te laten trouwen. Want dan wint hij het geld en kan hij zijn schuld aflossen. Echter het moet binnen één maand gebeuren.
Kwam voorbij op televisie, hij volgde op iets wat ik gekeken had, en aangezien er niks boeiends voor was verder en ik geen zin had om te zappen liet ik hem aan staan. Niet echt mijn ding, te flauwe humor en heel erg cliché. Er wordt heel hard geprobeerd om grappig te zijn waardoor het dat eigenlijk net niet is. Misschien is hij leuker met een paar drankjes op.

Arlington road:

Michael Faraday is een professor aan een universiteit. Zijn vrouw, FBI-agente, is een tijdje geleden om het leven gekomen bij een foute anti-terrorisme actie. Sindsdien is Michael geobsedeerd door terroristische groeperingen. Als hij nieuwe buren krijgt, lijken ze in het begin erg vriendelijk. Langzaam begint Michael echter te vermoeden dat er iets niet helemaal pluis is met de buurman, en begint in z’n verleden te graven.
Wow. Het is lastig om iets over deze film te zeggen zonder alles weg te geven. Een spannende en originele verhaallijn, veel plotwendingen en een schokkend einde. Een film die me niet meteen losliet.

 

6 gedachtes over “Films gezien in februari

  1. De eerste en de laatste zeggen mij wel iets, maar ken je het idee, hey leuke film, ga je kijken, zie je pas tegen het einde dat je het al wel hebt gezien? 😉 hahaha Mannenharten heb ik nog staan om te kijken 😀

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.