Maart mini-bucketlist

IMG_3404Vorig jaar om deze tijd was het volgens mij al best warm en lente-achtig, nu valt het nog een beetje tegen. Zelden zoveel verschillende weertypen in een dag gezien als vandaag, zon, regen, sneeuw, hagel en zelfs wat gerommel in de verte, wat voor weer is het nu eigenlijk? Het is al weer maart, en dat betekent: tijd voor de maandelijkse mini-bucketlist.

Ik had voor februari maar drie doelen: ik wilde twee boeken lezen, een alternatieve plaats voor mijn telefoon vinden ’s nachts en mijn categorieën opschonen. In februari las ik niet twee, maar zelfs drie boeken. Met de categorieën ben ik nog bezig, een maand was duidelijk te kort. En de telefoon ligt, helaas, nog steeds naast mijn bed. Ik had een ander plekje gevonden, maar dat bleek toch te ver weg om wakker te worden van de wekker. Ik vind het een mooie score.

Voor maart heb ik natuurlijk ook weer doelen opgesteld.

♥ Gemiddeld minstens twee keer per week hardlopen.

♥ Minstens eens per week een lunchwandeling en een langere wandeling maken.

♥ De categorieën-opruiming afmaken

♥ Beginnen met opruimen in de tuin en de eerste groenten planten. Er is het een en ander kapot gegaan in de winter, een rotklus, maar het moet maar wel gebeuren.

10 gedachtes over “Maart mini-bucketlist

 1. Ik heb mijn telefoon altijd naast het bed op een nachtkastje liggen, verder weg wil ik ‘m ook niet 🙂 Leuke doelen weer, de plantjes op het balkon zijn bij ons allemaal overleden dus ik zal ze dit jaar allemaal moeten vervangen. Ik wacht nog even.

  Like

 2. Leuke en haalbare doelen voor maart. Ik doe met je mee wat wandelen betreft.

  Mijn telefoon ligt aan het einde van mijn nachtkastje en anders op de grond.
  Eigenlijk wil ik proberen om die elektronische zooi met wifi niet meer naast me te hebben wanneer ik ga slapen.

  Like

 3. Dat van die telefoon herken ik. Hij blijft naast mijn bed liggen als wekker, maar ik zet het internet uit, en hij staat stil…Het scheelt een hoop, echt

  Like

 4. Ik moet de tuin ook opruimen, altijd vervelend zo na de winter MAAR wel helemaal leuk als het dan eenmaal goed weer de tuin ook weer netjes is.
  Je hebt mooie doelen voor maart.

  Like

 5. Dit lijken mij perfecte doelen voor de maand maart die nog altijd roert met zijn staart, hahaha

  En ja, de tuin, zo belangrijk nu om al te starten weer maar niet altijd fijn 😉

  x

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.