Mijn persoonlijke alfabet: M

In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter M aan de beurt.

Maan – Ik hou van de maan, ik kan er dan ook uren naar staren. Ik heb eens gehoord dat mijn oma dat ook vaak deed, dus ik heb het niet van een vreemde. Ik heb me overigens nooit beziggehouden met de invloed die de maan op ons kan hebben, maar dat is wel iets wat ik interessant vind.

Muziek – een leven zonder muziek kan ik me niet voorstellen. Mijn smaak is heel breed, ‘van house tot Strauss’ zeg ik wel eens voor de grap, maar afhankelijk van mijn bui kan ik inderdaad de meeste muziekstijlen wel waarderen.

Make-up – ik ben geen beautyblogger, maar ik vind het leuk om met make-up te spelen. Meestal draag ik wel een beetje make-up, maar ik ga ook zonder moeite met een ‘bloot’ gezicht de deur uit.

Mythologie – iets wat volgens mij veel mensen niet van me weten, maar ik ben gek op mythologie. De oude Griekse mythen die volgens mij wel het bekendst zijn, maar ook mythologie van andere landen vind ik reuze interessant.

 

9 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: M

 1. Dit is echt een leuke manier om je beter te leren kennen!
  Ik hou ook van de maan, ik kan er ook echt uren naar staren. Sowieso kan ik ook echt niet zonder muziek! Mythologie vind ik trouwens ook erg tof! Nouja en als ik dan toch bezig ben. Make- up zou ook in mijn alfabet voorkomen! haha.

  Like

 2. Interessant! Met mythologie heb ik niet zo veel (al weet ik er redelijk wat van doordat ik klassieke talen heb gehad op de middelbare school), maar de andere drie gaan zeker ook voor mij op 🙂

  Like

 3. de maan, ja daar kan ik ook naar blijven kijken,
  in de zomer tijdens het laatste rondje met de hond, op een stoeprand gaan zitten en dan naar boven kijken ♥

  make up, jaaa ♥
  mythologie, daar had ik idd geen idee van

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.