Afgelopen week… #59

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten:
Eigenlijk aten we deze week behoorlijk standaard. Aardappelen met bloemkool, bonen, spinazie en doperwten en een stukje vlees. En we haalden weer een keer Chinees, dat doen we niet zo vaak, maar het is zo lekker.

Afgelopen week in dagelijkse dingen:
Maandagavond kon ik eindelijk weer naar de kapper. Het was al een behoorlijke tijd geleden, zeker voor mijn doen, en ik had een beetje de balen van mijn haar. De kleur was vervaagd, dode puntjes, dus ondanks dat er niks schokkends met mijn haar is gebeurd voelde ik me toch stukken beter na mijn bezoekje. Overdag ging ik naar fysiotherapie.
Dinsdag was ik aan het werk en woensdag was eigenlijk een ontzettend luie dag. Ik had behoorlijke spierpijn van de training op dinsdagavond, sliep flink uit en bleef vooral bij huis hangen. Een beetje opruimen in de tuin, opruimen in huis, schoonmaken, maar lekker rustig aan en vooral niet te veel. Heerlijk af en toe.
Donderdag en vrijdag was ik weer aan het werk, ook niet echt iets bijzonders. In de tijd die ik overhad klungelde ik wat met mijn categorieën. Ik ben er nog niet uit.
Zaterdag ging ik kinderen schminken op een rommelmarkt. Helaas vergeten om foto’s te maken, ik had nieuwe schmink gekocht vorige week en dat leverde leuke gezichtjes op.

img_5305

Afgelopen week in stappen:
54291

Afgelopen week werd ik blij van:
Mijn nieuwe schoenen, nieuwe beha’s kunnen scoren voor een fijne prijs (nee, ik ga geen ondergoed laten zien!), veel tijd om te lezen, een lui dagje, Chinees eten, gekkigheid van de konijnen, de zon (die er helaas niet zo veel was).

Afgelopen week in sport:
Derbytraining uiteraard, ik heb natuurlijk mijn nieuwe hardloopschoenen uitgelaten, braaf de oefeningen van fysiotherapie gedaan en een fijne lunchwandeling gemaakt.

Afgelopen week las ik:
Ik las verder in Het meisje in de trein en ik bestelde het boek van Annemerel, die kwam gisteren binnen. Dit weekend las ik dus in twee boeken, Live, love, run is al uit (recensie komt natuurlijk) en Het meisje in de trein ook bijna.

♥ Afgelopen week schreef ik:
Ik schreef een update over de minimaliseer-challenge, liet zien wat ik onlangs aan sportspullen gekocht heb, recenseerde Het Rosie Project, schreef een stukje over lunchwandelen en ik deelde de letter L uit mijn persoonlijke alfabet.

8 gedachtes over “Afgelopen week… #59

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.