Mijn persoonlijke alfabet: L

l-1150409_960_720In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter L aan de beurt.

Lachen – lachen is gezond en ik hou er van! Ik geloof dat zelfs de donkerste wolk een zilveren randje kan hebben als je dat echt wil zien, en dat er altijd wel íets is wat op zijn minst een glimlach op je gezicht kan brengen.

Laptop – het apparaat waar ik ontzettend aan gehecht ben. Hij zit nog net niet aan me vastgegroeid, hoewel ik de laatste tijd wel bewust probeer te minderen. Maar ik zou hem niet kunnen missen hoor!

Luisteren – als ik aan een ander vraag waar ik volgens hen goed in ben komt luisteren steevast in dat rijtje voor. En ik ben het daar wel mee eens eigenlijk. Mensen voelen zich gehoord als ze bij mij hun verhaal doen, en ik ‘hoor’ vaak ook dingen die niet gezegd worden.

 

6 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: L

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.