Sportshoplog

IMG_4246Via via kwam ik op E-Bay bij de sportbroeken terecht, en dat had ik beter niet kunnen doen. Wat verkopen ze veel leuke dingen! Ook bij de Action wist ik te slagen, genoeg voor een sportshoplog dus.

Op E-Bay kocht ik twee sportbroeken. Eigenlijk zag ik veel meer leuke broeken, maar ik durfde niet zo goed en ik wilde eerst weten hoe ze zouden zitten. Twee vond ik een gulden middenweg, al had ik natuurlijk ook gewoon met één kunnen beginnen.

img_5276

De eerste vond ik eigenlijk heel fout, maar ook wel erg schattig. Ik kon hem niet laten liggen. De tweede vond ik ook heel gaaf, zoals verschillende broeken van de verkoper, maar mijn keus is toch op deze gevallen.
Ik ben heel benieuwd, ze moeten nog binnenkomen, maar ik begreep van iemand die ze al eerder had gekocht dat groot vallen en prima zitten. Mochten ze echt niet goed zitten kan ik er ongetwijfeld iemand anders blij mee maken.
Ze kostten nog geen 7 euro per stuk, voor die prijs durfde ik wel een gokje te wagen.

img_5277

Het tweede wat ik kocht vond ik bij de Action. Ik zag dat ze hardloopsokken hadden, en aangezien ik nog altijd op mijn wandelsokken liep besloot ik om ze een kans te geven. Deze zijn wat dunner. Helaas hadden ze nog maar twee paar in mijn maat, ik zag achteraf dat ik zelfs een mannenpaar had meegenomen, maar ik zie het verschil niet, behalve de kleur natuurlijk. De sokken waren 1,79 per paar.
Ook kocht ik led-armbanden. Ik wil als het weer een beetje meewerkt weer gaan beginnen met hardlopen voor mijn werk, zoals ik in de zomer ook deed, maar nu is het in de ochtend nog behoorlijk donker. Met deze bandjes zien ze me niet over het hoofd. Ze kostten 2,99 voor twee stuks.

img_5281

Tot slot deed ik ongepland nog een aankoop, nieuwe hardloopschoenen! Het paar wat ik al heb is op zich goed hoor, maar het was een vrij goedkoop paar wat ik gepast en meegenomen heb zonder verder te kijken. Dat was ook prima om mee te beginnen, maar nu ik de afstand wil uitbreiden en meer wedstrijden zou willen lopen vond ik het wel tijd worden om het wat professioneler aan te pakken. Dus liet ik me adviseren en kwamen we uit bij deze beauty’s. Ik hoop dat ik hier veel fijne kilometers mee mag maken.

14 gedachtes over “Sportshoplog

  1. Wat een gave sportbroeken en voor dat geld zou ik het inderdaad ook niet laten liggen! 😀 En goed dat je hebt geïnvesteerd in goede sportschoenen. Voor hardlopen zijn die wel het belangrijkst van je hele outfit. Veel plezier ervan!

    Like

  2. Heel slim om je te laten adviseren wat schoenen betreft ik heb het toen ik begon niet gedaan en daar heb ik enorm veel spijt van want ik heb een behoorlijk hardnekkige en graag terug komende blessure – shin splints.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.