Afgelopen week… #52: oud en nieuw, doelen en duiken

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Oliebollen natuurlijk, salades, lekkere soep, andijviestamppot, een uitgebreide omelet en bloemkool.

img_5028

♥ Wat ik gedaan heb:
Een poging om mijn schoenen schoon te krijgen, de dag na de familieshoot trof ik ze zoals op de foto aan. Gelukkig is het helemaal gelukt. Ik installeerde een rummikub app, een spel wat ik veel gespeeld heb met mijn zus, maar eigenlijk zelden nog doe omdat we zo ver uit elkaar wonen. Nu kunnen we online rummikubben.
Ik ging werken en zag deze mooie zonsopgang en er was nog een restje van de kerstkrans.

img_5030

Woensdag ging ik weer naar fysiotherapie, en de monteur kwam voor de vaatwasser. Gelukkig kreeg hij hem weer aan de praat.
Op oudejaarsdag was ik ook aan het werk, maar er was helaas niet veel te doen. Het was erg rustig, dus ging ik studeren op de roller derby regels, want in februari hebben we een theorietest. In de avond slingerden we de gourmetpan nog een keer aan, en verder hebben we eigenlijk heel huismusserig op de bank gehangen en televisie gekeken. Saai? Misschien, maar wij vonden het fijn zo.

img_5061

Natuurlijk waren er oliebollen op het werk, en ze waren erg lekker. Deels uit verveling en deels omdat ze zo lekker waren heb ik er iets meer gegeten dan de bedoeling was.
De konijnen mochten binnen zijn, vuurwerk vinden ze eng. Binnen vonden ze het wel fijn geloof ik.
Op nieuwjaarsdag gingen we heerlijk naar de sauna en nam ik een duik in het ijskoude water van een meer. Zaterdag was een beetje een rommeldagje.

♥ Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
43297

♥ Wat me blij maakte:
Nieuwjaarsduiken, oliebollen, veel gezelligheid, online spelletjes spelen, de eerste foto’s van de shoot, genieten in de sauna, de kat van een kennis die graag een lift wilde, stokbrood met kruidenboter, de konijnen, lezen, lieve berichtjes krijgen.

♥ Wat ik aan sport gedaan heb:
Ik heb twee keer een half uur baantjes gezwommen en de oefeningen van de fysio gedaan.

♥ Waar ik over schreef:
Ik keek terug op 2015 met mijn jaaroverzicht, blikte ook terug op de doelen die ik gesteld had, maakte een nieuwe lijst met goede voornemens, schreef over mijn nieuwjaarsduik en deelde mijn mini bucketlist voor januari.

Hoe was jouw week?

15 gedachtes over “Afgelopen week… #52: oud en nieuw, doelen en duiken

 1. Oh ik zie nu overal gebakken eieren voorbij komen, hahahaha en ik heb nul in huis nu 😉 Nou goed, als ik weer boodschappen ga doen 😀 Een heerlijk overzichtje met lekker veel foto’s dit keer, leuk van de rumicub, heb ik nog staan ook in de box volgens mij… ken je ook de letterversie? Alfabet dus, die heb ik ook nog…. was ook erg leuk.

  En mijn week, ja sinds tweede kerstdag vooral hakend doorgebracht, lekker meditatief en het hield mij ook vooral bij internet weg, niet omdat het moest, maar het verliep zomaar zo, hahaha

  X

  Like

 2. die hakken, zo herkenbaar..
  dat heb ik altijd, bagger overal doorheen…
  daarom tegenwoordig voor snel maar afgetrapte laarzen bij de deur staan (die zo lekker zitten dat ik ze ook aan heb als het niet gepast is)

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.