Januari mini-bucketlist: we blijven even bij de doelen

januariNaast alle blogjes rondom de feestdagen blijft mijn mini-bucketlist ook gewoon verschijnen. Terugkijken op december hoeft bijna niet, het was een heerlijke maand, maar als ik naar mijn lijstje kijk was het wel een beetje een faal-maand.

Ik heb welgeteld één doel gehaald: de winactie op mijn blog. Ik heb niet verder geschreven aan mijn verhaal, de sportchallenge was een beetje in het water gevallen, bij de #santastreak was ik op dag 5 al game over en ook de corestabilitytraining liet wat te wensen over.
Wel heb ik netjes de oefeningen van de fysio gedaan, zelfs in december, maar dat stond dan weer niet als doel genoteerd.
Een nieuw jaar, een nieuwe maand, tijd voor nieuwe doelen.

♥ 2 boeken uitlezen. Ik was eind december al in een boek begonnen, die laat ik meetellen, aangezien ik nog niet ver ben.

♥ Minstens 10 keer een rondje hardlopen.

♥ Ten minste een week een eetdagboek bijhouden, bij voorkeur met foto’s.

♥ Een half uur voordat ik wil gaan slapen de laptop uitzetten en niet meer tv kijken. Ik weet uit ervaring dat ik daardoor beter slaap en meer energie heb, maar het ook doen is een tweede.

Heb jij nog plannen voor deze maand?

14 gedachtes over “Januari mini-bucketlist: we blijven even bij de doelen

 1. Mooie en haalbare plannen. Dat gaat je lukken Jenn. Ik wil deze maand graag 1 boek lezen, 2x per week naar de gym en 2x per week hardlopen (mits mijn blessure dat toe laat). Leuk dat je een eetdagboek wil gaan bijhouden, vind ik altijd erg leuk om te lezen!

  Like

 2. Vee succes (: ! Laat weten of het gelukt is !
  Ui zag van Melisa op Midiversity een challenge over 1 maand geen frisdrank drinken! Wil die wel eens proberen (:

  Like

 3. Mooie doelen! Haalbaar ook! Mijn doelen zijn mijn eigen domein en een beter slaapritme aannemen. Dus eerder naar bed en vaste tijden. Klinkt zo simpel maar is best lastig…

  Like

 4. Ik wil deze maand proberen om acht boeken te lezen. Ik wil wat spulletjes opruimen in mijn badkamerkastje. Minstens elke week een uurtje creatief bezig zijn. Ook wil ik nu eens eindelijk goed gebruik maken van mijn Netflix abonnement, want heb vorige maand nauwelijks gekeken vanwege een hoop sociale verplichtingen. Zo zonde, want betaal natuurlijk niet voor niets. Ook wil ik proberen elke avond vóór middernacht in bed te liggen.

  Like

 5. Verjaardagen vieren? Telt dat ook? Elk jaar weer een terug komend item bij ons in de familie, hahahaha eigenlijk start ik pas in februari eventueel weer het normale leven, en in deze maand zie ik het altijd nog even aan welke kant op, wel maak ik eventueel plannen, met wat ik zou willen doen, in dit geval, is het eigenlijk maar 1 ding wat ik persé wil doen, en dat is mijn oom opzoeken die ik al sinds 2004, de crematie van mijn oma niet meer life heb gezien…

  En ja, ik ben altijd van harte welkom, het is ook alweer een jaar geleden dat ik hem even sprak…. en het was eigenlijk de bedoeling het afgelopen jaar al naar hem toe te gaan, maar ja…

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.