Wil je een kerstkaart van mij?

kerstIk vind het altijd leuk om kerstkaarten te versturen rond de feestdagen, het heeft wat vind ik. Vorig jaar had ik een actie om jullie te verblijden met een kerstkaartje, en dat vond ik zo leuk dat ik het dit jaar gewoon weer ga doen.


Zou jij het leuk vinden om een kerstkaartje te ontvangen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Ik ga natuurlijk zorgvuldig om met je gegevens en zal deze niet delen met anderen.
Een kaartje terug sturen mag natuurlijk ook, maar is zeker niet verplicht, ik vind het zelf gewoon leuk om te doen. Iedereen mag meedoen, als je je opgeeft stuur ik je gegarandeerd een kaartje, al kan ik er natuurlijk niets aan doen als er bij de post iets mis gaat.

 

7 gedachtes over “Wil je een kerstkaart van mij?

  1. Wat ontzettend leuk! Ooit hoop ik ook zoiets te kunnen doen, helaas dit jaar zal zelfs mijn eigen familie het moeten ontberen en al ik juist nu iets leuk vind om te doen? Als het kan, ben ik meestal de eerste die stuurt, dan liggen ze al klaar op 5 dec. en gaan ze die dag op de bus, hahaha

    X

    Like

  2. Wat een leuk idee. Ik doe al jaren niet meer aan kerstkaarten. Ergens vind ik dit jammer maar aan de andere kant is het ook niet echt mijn ding.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.