Review: Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker

nude

Door GSMpunt werd ik benaderd met de vraag of ik een review zou willen schrijven over een product uit hun webshop. De keus was snel gemaakt, ik had al eens online zitten kijken naar een mooie bluetooth speaker, dus ik ging voor de mooie Nude Audio Move Super M. Ik koos voor de mintkleurige, maar hij is er ook in het zwart.

Een dag nadat ik mijn keuze had doorgegeven werd hij al bezorgd. Helaas was ik zelf niet thuis op dat moment en moest ik alsnog wachten tot ik hem af kon halen bij het servicepunt, maar de levering is in ieder geval erg snel.
Natuurlijk wilde ik hem meteen uitproberen, en aangezien we druk aan het klussen waren hadden we meteen een gelegenheid. Gelukkig was hij al deels opgeladen.
Het verbinden met de telefoon ging erg makkelijk. Binnen een paar tellen was het geregeld en konden we muziek luisteren.
Het geluid wat uit de speaker kwam verraste me positief. In eerste instantie vond ik het wat aan de zachte kant, zelfs toen ik de speaker voluit had gezet. Maar toen bedacht ik me dat ik mijn telefoon ook erg zachtjes had staan. De telefoon harder zetten zorgde voor een knallend geluid, top!

De speaker heeft een bereik van 10 tot 15 meter. Hij is spatwaterdicht, dus hij kan ook mee in de douche, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je hem onderdompelt in bad. Hij is afgewerkt met een rubberen rand, zodat hij ook tegen een stootje kan. Als hij volledig is opgeladen kun je tot wel acht uur muziek luisteren.

Ik ben erg tevreden over de Nude Audio Move Super M en kan hem dan ook zeker aanraden als cadeau voor de feestdagen.
Ben je nog op zoek naar een ander cadeau? Bij GSMpunt kun je ook terecht voor andere accessoires, bijvoorbeeld mooie hoesjes voor je telefoon.

GSMpunt

14 gedachtes over “Review: Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker

  1. Die ziet er mooi uit! Ik heb er laatst één gekregen die van de Tiger afkwam. Super goedkoop, maar heel stylish en met top geluid. Dus voorlopig ben ik voorzien 🙂

    Like

  2. Mijn zoon heeft zo iets dus op zijn kerstlijstje staan, maar van zo’n bedrag dat ik niets extra’s meer erbij kan doen….
    Ga me eens in deze verdiepen… (of, zullen pubers kritischer zijn wat er qua geluid uit komt??)

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.