Afgelopen week… #40

hgjr

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Verse boontjes, spinazie, vis, we aten een avond lekker makkelijk soep uit blik, en we gingen een ochtend voor een uitgebreid ontbijt met versgebakken broodjes, verse jus en vruchtenyoghurt. Dat was genoeg om de lunch over te slaan.

Wat ik gedaan heb:
Gewerkt, zoals alle andere weken. Het was lekker druk, maar niet overdreven. Ik ging een dag kinderen schminken en had een gezellige date met mijn zussen. We gingen nog even naar de kermis, en verder ben ik vooral lekker in en bij huis gebleven. Lekker lezen of laptoppen, heerlijk.

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
40.123

♥ Wat me blij maakte:
Lieve hartverwarmende complimentjes, gezelligheid op het werk, de glimlach van mijn kleine neefje, nog even genieten van mooi weer.

Wat ik kocht:
Een nieuwe sportbeha, hij moet helaas nog binnenkomen, maar ik ben er nu al blij mee, het was hard nodig. Bonuspunten voor de Wehkamp, ik had hem eigenlijk vorige week op Glamourday willen bestellen, maar door vage problemen met mijn account ging dat niet. Na wat heen en weer gemail met de klantenservice is mijn account gereset en kreeg ik een cadeaubon ter waarde van de korting die ik anders gehad zou hebben. Topservice, mag ook gezegd worden!

Wat ik aan sport gedaan heb:
Twee derbytrainingen, maar verder helaas niet. Dat uur per dag schiet er de laatste tijd een beetje bij in. Losse oefeningen blijf ik wel doen, en ik hoop komende week weer eens een uur per dag te sporten.

Waar ik over schreef:
Ik schreef over smoesjes, maakte een lijstje met favoriete tv-series van vroeger, werd genomineerd voor de Versatile Blogger Award en plaatste de nieuwe Inspirerend Geluk-post.

9 gedachtes over “Afgelopen week… #40

  1. Fijn dat het toch netjes is opgelost met Wehkamp. De stappen die je zet is op basis van een week?
    Mooie glimlach momenten heb je gehad.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.