De Versatile Blogger Award

VBADoor Valerie werd ik genomineerd voor de Versatile Blogger Award. De bedoeling van de award is dat ik zeven feitjes over mezelf deel en de award doorgeef. Het doorgeven van tags en awards doe ik al lang niet meer, maar ik vind het wel leuk om de feitjes met jullie te delen.

 1. Mijn favoriete chocolade is de oranje reep van Tony’s Chocolonely, zeezout en caramel. Als ik iets onbeperkt zou kunnen eten zonder er misselijk of dik van te worden dan zou dat chocola zijn.
 2. Vroeger wilde ik snel na het halen van mijn autorijbewijs ook voor de motor gaan. Het liefst meteen zodat ik niet opnieuw theorie examen zou hoeven doen. Het is er nooit van gekomen, maar af en toe kriebelt het nog wel eens.
 3. Ik kan niet in kleermakerszit zitten. Als kind kon ik het wel, maar nu krijg ik het met geen mogelijkheid meer voor elkaar. Eigenlijk zou ik best wat leniger willen zijn, en van tijd tot tijd doe ik daar enthousiast oefeningen voor.
 4. Ik ben gek op alles met pinda’s, behalve pindakaas, daar moest ik nooit wat van hebben. Iets met de structuur ofzo. Maar de laatste tijd zie ik zoveel recepten voorbij komen van dingen met pindakaas die er lekker uit zien, het is net of die pot in de kast smeekt om een kans…
 5. Als ik een keer cup-a-soup eet doe ik het liefst zo’n heel zakje in een klein bekertje. Hoe dikker hoe beter, als het roerstaafje er rechtop in kan blijven staan is hij op zijn lekkerst. Nog lekkerder dan zo’n klein bekertje vind ik een grote kom met twee of zelfs drie zakjes.
 6. Ik slaap het liefst gewoon door, maar als je me per se ’s nachts wakker moet maken dan heb je de meeste kans op een redelijk vriendelijke reactie als je een gebakken visje voor me meebrengt.
 7. Ik heb totaal geen tassentic. Ik heb gewoon één tas, die ik echt mooi vind en die overal bij past, en die gebruik ik tot hij versleten is. Daarna koop ik wel een keer een nieuwe. Ik heb nooit begrepen wat sommige mensen met tien tassen moeten. Maar ieder zijn ding, geef mij maar een paar schoenen.

En nu ben ik nieuwsgierig naar een random feitje over jou!

15 gedachtes over “De Versatile Blogger Award

 1. Nou, jouw feitje nummer zeven deel ik 100% hahahaha Ik snap dat ook niet dat sommige mensen zoveel tassen moeten hebben, is alleen maar lastig, alles telkens over moeten pakkken, en geheid je vergeet iets, heb het een periode wel geprobeerd toen mijn dochter nog thuis woonde ook en soms wel leuke tassen had.

  Pfffff random feitje over mijzelf, nu heb ik deze nog niet zolang geleden ook ingevuld maar ik was melig, maar jouw feitje nummer 1, ik moest denken aan negerzoenen, waarom nu geen idee, haahahahaha

  X

  Like

 2. Haha leuke feitjes. Ik heb ook maar 1 tas, en ben gek op die Tony’s! Vis vind ik ook lekker maar liever niet ’s nachts, dus daar hoef je mij niet wakker voor te maken.

  Like

 3. Ik heb ook geen tassentic. Ik heb een rugzak voor mijn studieboeken, een normale tas voor als ik gewoon de deur uitga en nog een klein tasje voor als ik niet veel mee hoef te nemen en die gebruik ik ook tot ze kapot zijn (of heel oud) voordat ik een nieuwe haal.

  Like

 4. Ook geen tassentic hier! Maar je moet mijn gewoon niet wakker maken ’s nachts, niet met chocolade, gebakken vis of niets. Gewoon niet doen 😉

  Like

 5. Iets heel anders, maar ik lees overal over de zeezout/karamel chocolade en nu is alvast 1 feitje over mij dat dit me zodanig nieuwsgierig maakt, dat ik dus NU naar de winkels ga. 🙂

  Like

 6. Haha leuk. En nou je toch die vraag stelt, ik zat me door je zesde puntje te bedenken dat ik het helemáááál niet leuk vind als je me ’s nachts wakker komt maken. Tenzij… Je de oplossing voor mijn slaapproblemen hebt 😉

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.