Afgelopen week… #22

zfhahf

Huh, geen ‘Afgelopen week…’ op zondag? Nee, een keer op maandag, want ik kwam er niet aan toe door de verjaardag van mijn moeder. Maar voor iedereen die vol spanning zat te wachten is hij er dan toch: mijn ‘Afgelopen week…’.

♥ Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Lekkere groentesoep, spaghetti, verse bonen en we staken een keer de barbecue aan. Ook gingen we een keer lekker ontbijten bij de Bakker Bart, dat is goed bevallen.

Wat ik gedaan heb:
Ik ging naar de vakbeurs en gaf daar een bak met geld uit. Verder heb ik een keer een rustige week gehad, tijd voor kleine klusjes. In het weekend had ik nog een praktijkles en mijn moeder was jarig.

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
25371

♥ Wat me blij maakte:
Het zomerse weer, leuke dingen kopen voor de salon, gewoon rustig aan kunnen doen, de eerste keer buiten zwemmen, een Winner Taco gegeten, leuke chats, een nieuwe lay-out.

♥ Wat ik aan sport gedaan heb:
Derbytraining, en verder ben ik eigenlijk zo lui als de neten geweest deze week. Mijn hoofd liep over van de drukke anderhalve week daarvoor en ook mijn lijf kon wel wat rust gebruiken helaas. Ik schreef me wel in voor de Zevenheuvelennacht. Oh en ik heb natuurlijk even gezwommen.

♥ Waar ik over schreef:
Ik beantwoordde de vragen van de Liebster award die ik had gekregen, stelde mijn doelen voor de komende maand, schreef over de rollerdisco en het discozwemmen, gaf antwoord op jullie vragen en natuurlijk had ik ook weer een aantal links om met jullie te delen.

Fijne week!

9 gedachtes over “Afgelopen week… #22

 1. Nog van harte met je moeder…
  Soms mag een beetje minder sporten best en je dan overgeven aan je eigen dingen..
  Deed ik vorige week ook, dus mag vanavond weer aan de bak

  Like

 2. Van harte gefeliciteerd met jouw moeder, ik zet moeders vandaag in het zonnetje, en dus ook de jouwe 😉

  Bakker Bart, heeft heerlijke broodjes inderdaad, maar meestal is dat lunch of late lunch voor mij als ik daar terecht kom, laatst was ik voor het eerst in mijn leven bij de Sub Way, ook goed te doen moet ik zeggen.

  X

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.