Ask me anything, de antwoorden!

question-63916_640

Ik had niet door dat het al weer zo lang geleden is geweest dat ik mijn Ask Me Anything geplaatst had, maar het bleek eind april te zijn. Foei! Maar hier komen ze dan alsnog, die felbegeerde antwoorden:

Monique vroeg mij wat mijn favoriete social media kanaal is. Ik ga voor Facebook als favoriet. Instagram en Twitter vind ik ook leuk, maar daar ben ik bij vlagen eigenlijk helemaal niet actief. Facebook gebruik ik vrijwel iedere dag wel even.

Jacqueline vroeg wat mijn sterke en zwakke karaktereigenschap is. Een lastige vind ik, daar zou ik volgens mij een hele blogpost aan kunnen wijden. Wie weet doe ik dat nog eens. Maar kort? Een sterke eigenschap van me is dat ik voor anderen klaar sta. Maar dat zou je ook meteen als een zwakte kunnen zien omdat ik mezelf daarbij nog wel eens vergeet.

Sammie vroeg me wat voor dier ik zou zijn als ik voor een dag een dier mocht zijn. Ik wilde als kind al graag een dagje ruilen met de kat, en daar ben ik nooit vanaf gestapt. Ik ben gek op katten en volgens mij hebben ze een heerlijk leven. En ik zou best eens willen weten hoe zo’n beestje denkt.

Carlijn vroeg wat mijn favoriete waterijsje is. Mijn favoriet zijn eigenlijk die hele simpele dingen die je koopt als een langwerpig zakje met water en zelf moet invriezen. Vier of vijf smaken hebben ze geloof ik, geen kleur, geen spannende verpakking, heel simpel, maar wel lekker fris. Oh en de limoen-calippo’s vind ik ook zo lekker, maar die zijn geloof ik alleen in het buitenland te koop.

Nesrin vroeg wat voor fruit- of groentesoort ik zou kunnen zijn. Ik moest er even over nadenken, maar ik ga voor aardbeien. Zoet, veelzijdig en op hun best in de zomer.

Lisa wilde graag weten wat mijn lievelingskledingstuk is. Die heb ik eigenlijk niet echt. Het liefst zou ik een compleet nieuwe garderobe aanschaffen als ik ooit op een gezond gewicht zou zitten. Veel kleding die ik leuk vind staat me gewoon niet met mijn huidige figuur. Niet dat ik de spullen in mijn kledingkast nu niet mooi vind hoor, maar er is niet echt iets wat er uit springt als mijn favoriet.

Saskia vroeg of ik nog iets graag wilde doen wat ik nu nog niet gedaan heb. Ik heb een bucketlist met alles wat ik nog eens zou willen doen. Wat ik verder graag zou willen doen is wedstrijden skaten, maar daarvoor heb ik eerst nog wel wat training nodig hoor.

En tot slot vroeg Morgaine me wat ik later wil worden als ik groot ben. Nou ten eerste, groter dan ik nu ben hoop ik echt niet te worden hoor! En verder denk ik dat het antwoord op die vraag inmiddels wel duidelijk is: schoonheidsspecialiste en eigen baas.

7 gedachtes over “Ask me anything, de antwoorden!

  1. wat een leuke vragen, en prachtige antwoorden,…
    die aardbei vind ik top, op zijn best in de zomer..

    En je sterkte eigenschap ook je zwakste.. Dat ontdekte ik vorige week ook toen ik iemand hielp maar die zonder dat ik het echt wilde het even compleet voor mij invulde

    Like

  2. Ik zou ook wel voor een dag een kat willen zijn, lijkt me heerlijk! Ik vond het ook zo gaaf toen ik voor het eerst Harry Potter zag, waarin die ene docent in een kat kan veranderen. Wat een droom!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.