Juni mini-bucketlist: run, baby, run!

adgaeg

Afgelopen maand is weer voorbij gevlogen, ik ben vooral heel druk geweest met veel leuke dingen. Maar wel met heel andere dingen dan mijn doelen…


Ik wilde twee boeken lezen, dat is bijna gelukt, ik las er één uit en begon in een tweede. Wel kocht ik een stapel nieuwe boeken. Daarnaast wilde ik de la van het dressoir opruimen, maar daar ben ik niet aan toe gekomen. Ik heb wel gesolliciteerd, dus dat doel is helemaal geslaagd, alleen is er helaas niets uitgekomen.

Tijd voor nieuwe doelen!

♥ Gisternacht besloot ik om me in te schrijven voor de Zevenheuvelennacht. Hij stond op mijn lijstje van wedstrijden die ik misschien wilde gaan lopen. Zeven kilometer, en het heet natuurlijk niet voor niets ZevenHEUVELENnacht. Er mag nog flink voor getraind worden, dus mijn doel is om deze maand 20 kilometer hard te lopen en minstens één keer heuvels te trainen.

♥ Nog een soort van sportief doel: evenwichtsoefeningen en lenigheidsoefeningen doen. Gewoon omdat ik graag wat leniger zou willen worden en een betere balans is altijd goed. Puntje om me op te richten dus.

♥ Blijven solliciteren, want ik wil natuurlijk graag weer ergens aan de slag. Helaas ligt het nog altijd niet voor het oprapen.

♥ Nog twee boeken lezen. Moet lukken, met de boeken die ik heb en de tijd die ik deze maand verwacht te hebben. Al kan dat laatste zomaar anders worden, dat heb ik de laatste tijd wel gemerkt.

Hebben jullie nog doelen voor deze maand?

9 gedachtes over “Juni mini-bucketlist: run, baby, run!

 1. Leuk dat je mee gaat doen aan de 7HN, je hebt in ieder geval nog genoeg tijd om te trainen =) zelf ga ik voor de 4e keer de 7HL doen. Evenwichtsoefeningen gaan je ook zeker helpen bij het lopen, dus en leniger en extra goed kunnen lopen.

  Hopelijk komt er iets leuks uit je sollicitatie inspanningen, het moet een keer lukken.

  Welke boeken heb je op stapel liggen om deze maand te lezen?

  Heb ik doelen? Euhm, ik ga de plastic tasloze maand door zetten naar deze maand (mei is in ieder geval gelukt) en ik wil Life of Pi nu echt uit hebben =)

  Like

 2. Jij bent de tweede die ik lees die die tocht gaat doen! gaaf!

  En nee, ik heb geen doelen voor deze maand, die heb ik nooit eigenlijk, ik wil iets en doe het gewoon, soms met een deadline, en soms niet.

  X

  Like

 3. Ja absoluut, ik heb ook weer een lijst gemaakt, al is die van mij maar drie doelen lang 😀

  Ik wens je alvast veel succes met die loopwedstrijd. Dat lijkt me een enorme uitdaging! En ik hoop ook dat er deze maand fijn werk voor je uit de bus komt!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.