De Liebster Award #9

liebsterawardAlweer een tijd geleden werd ik door Monique genomineerd voor de Liebster Award. Ik was alleen daarna helemaal vergeten om er iets mee te doen, dus bij dezen alsnog bedankt voor de nominatie. Hier komen mijn antwoorden op haar vragen:

1. Wat vind je het allerleukst aan bloggen?
Het schrijven, mijn verhaal kwijt kunnen. Maar ook de interactie met mijn lezers, anders zou ik net zo goed in een papieren dagboek naast mijn bed kunnen schrijven.

2. Hoe beschrijf je jezelf zo kort mogelijk?
Die is lastig! Die wil ik wel eens aan jullie stellen eigenlijk, ben benieuwd wat daar uit komt. Dus hoe zouden jullie, voor zover jullie me ‘kennen’ via mijn blog, me omschrijven in een paar woorden?

3. Wat vind jij de mooiste kleur en waarom?
Vroeger zou ik zonder twijfel ‘geel’ hebben geroepen. Waarom? Geen idee. Als kind was ik een keer naar kleurtjes aan het staren en ik besloot dat ik geel wel heel mooi vond. Nu ik wat ouder ben ligt het er echt helemaal aan waarvoor het is. Ik vind paars een hele mooie kleur, maar ik moet er niet aan denken om pimpelpaars meubilair te hebben bijvoorbeeld.

4. Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Ik neem aan de inspiratie voor het bloggen. Aangezien mijn blog persoonlijk is haal ik inspiratie uit mijn eigen leven. En zo kan inspiratie uit allerlei dingen voortkomen.

5. Wat is je favoriete seizoen?
Absoluut de zomer, als het tenminste niet zoveel regent.

6. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?
Als kind heb ik mijn droomhuis een keer getekend, geen idee waar dat gebleven is. Maar toen was het rond, hoog en de wc was hartvormig, en door het midden verdeeld in dames en heren, zoals zo’n vriendschapskettinkje zeg maar.
Mijn droomhuis van tegenwoordig, ik ben niet zo kieskeurig meer eigenlijk. Een tuin vind ik wel belangrijk, ik zou echt niet in een flatje kunnen aarden. En nu klink ik misschien als een oud wijf, maar een rustige omgeving vind ik ook heerlijk.

7. Heb je huisdieren? Zo ja, vertel er wat over, zo nee, waarom niet?
Wij hebben zes konijnen: Witje, Bambi, Stampertje, Snowy, Rambo en Rocky, en daarnaast nog twee naamloze goudvissen. In de categorie Beestenboel kun je allerlei verhalen over hen vinden.

8. Wie is je celebrity crush?
Hmm, ik denk dat ik die fase wel een beetje voorbij ben. Natuurlijk zijn sommige acteurs absoluut niet vervelend om naar te kijken, maar om ze nou meteen een crush te noemen… Nee, vroeger als puber, toen was ik veel erger. Ik heb een serieuze crush gehad op.. *kuch* … Jody Bernal. Dus.

9. Wat vind je het lekkerst om te snoepen? Healthy en unhealthy?
Healthy snoepen doe ik eigenlijk niet. Of toch, soort van: zoute popcorn, is nog enigszins gezond en van popcorn krijg ik nooit genoeg. En unhealthy? Ik ben gek op chips, chocola, bitterballen en naast zoute ook op zoete popcorn.

10. Wat is het mooiste wat jouw blog je tot nu toe heeft gebracht?
Een goede vriendin die ik via het bloggen heb leren kennen. Zelf blogt ze niet meer, maar het contact is altijd gebleven.

11. Wat zou je nog heel graag willen? Mag alles zijn.
Echt alles? Dan kan ik heel veel bedenken. Maar ‘een wereldreis’ vat al wel veel van die dingen samen.

8 gedachtes over “De Liebster Award #9

 1. Het kiezen van een lievelingskleur, wil nog niet zeggen dat je die dan ook in je huis moet halen, hahaha Sommigen doen dat, maar als je het gaat vragen als je bij iemand bent, kunnen de antwoorden nog weleens heel anders zijn dan wat je ziet in het interieur van die mensen ­čśë

  Ik ben van de blauwtinten, zomerse lucht blauw X

  Like

 2. zulke vragen beantwoorden blijft leuk…
  geweldig om aan je blog een goede vriendin over te houden aan het bloggen..
  Ik zou jouw omschrijven als een lief zachtaardig persoon

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.