Event: heropening Zwaluwhoeve

Eind vorig jaar kreeg ik een leuke uitnodiging in mijn mailbox: een officiële persuitnodiging voor de heropening van de Zwaluwhoeve. Ik kom regelmatig bij de Zwaluwhoeve en ik vond het dan ook erg leuk om hiervoor uitgenodigd te worden.
De Zwaluwhoeve heeft al een tijdje een nieuwe eigenaar en er is ook het één en ander verbouwd. Er zijn nieuwe sauna’s bijgekomen en er is een nieuw restaurant.
In het nieuwe restaurant begon de avond. In eerste instantie waren we al door de normale ingang gekomen, maar dat was niet de bedoeling: wij moesten door de VIP ingang, waar de rode loper al voor ons klaar lag. Onze jassen en tassen werden aangenomen en bij binnenkomst kregen we een glas champagne aangeboden.
IMG_3262Onze gastheer was John Williams, die presenteerde het officiële gedeelte. En dat werd afgetrapt door niemand minder dan Thomas Berge. Hij deed een kort optreden en de stemming zat er al snel lekker in. Daarna was het tijd voor de officiële opening, het lintje werd doorgeknipt door de burgemeester van Harderwijk.
Tot slot was het tijd voor een modeshow: we kregen de nieuwe collectie badjassen van Fynn te zien. Ook hadden zij een IMG_3263primeur: badkleding die speciaal geschikt is voor in de sauna. Het was gemaakt van materiaal wat het vocht niet vast zou houden. Tijdens de show en de opening werden er continu drankjes en luxe hapjes aangeboden. Zalm, oesters, kaviaar, kwartelborstjes en nog veel meer.
Vervolgens kregen we een rondleiding door de vernieuwde Zwaluwhoeve. Het meeste had ik al wel gezien de laatste keer dat we er waren, maar het was toch leuk om mee te gaan. De Zwaluwhoeve is erg mooi geworden na de verbouwingen. Het nieuwe restaurant ziet er gezellig uit, en ook het concept vind ik erg leuk: het eten wordt niet ergens in een keuken gemaakt, maar recht voor je neus. Ook de nieuwe sauna’s zien er prachtig uit.
IMG_3252Na de rondleiding was het tijd voor een dessert. Bestaande uit een stukje kwarktaart, een stukje tiramisu, een bekertje ijs en een brownie met caramel. Heerlijk was het.
Na het officiële gedeelte van de avond mochten we natuurlijk ook nog even fijn ontspannen. We mochten genieten van een massage en uiteraard ook van de sauna’s, de baden en de restaurants.
Ik was ingedeeld voor een sportmassage. Dat had ik nog nooit eerder ondergaan, maar het was een goede keus. Ik bleek nogal vast te zitten in mijn rug en nek. De massage was erg gevoelig, maar zeker niet vervelend. Achteraf voelde ik me heerlijk ontspannen en voldaan. Een aanrader, ik wil nog wel een keer!
IMG_3264Toen we weer vertrokken kregen we ieder nog een perspakketje mee, met een pot scrubzout, een USB stick, een tijdschrift, twee tegoedbonnen voor entree en een luxe Fynn-badjas met onze initialen er op geborduurd.

Ik vond het erg leuk dat wij hier bij mochten zijn. We hebben weer ontzettend genoten, erg leuk om eens op deze manier binnen te komen.

Ben jij al eens bij de Zwaluwhoeve geweest?

21 gedachtes over “Event: heropening Zwaluwhoeve

 1. Oh, dat klinkt heerlijk!!! Ik ben meer voor het originele concept van een sauna, dus badkledij voor de sauna spreekt me niet meteen aan maar badjassen des te meer en zeker massages! Klinkt alvast als een heel fijne en gezellige plek om heen te gaan! Jullie zijn uitermate verwend!

  Like

   1. Voorstellen ja, maar ik heb nog steeds een beetje een probleem met onze preutsheid en schaamte voor het lichaam. Nergens voor nodig 🙂

    Like

 2. Heerlijk om erbij te zijn! ik bezoek Zwaluwhoeve regelmatig. Tik de dagen af voor de volgende en tevens laatste keer voor mijn bevalling 😦 Daarna heb ik als voornemen weer regelmatig te gaan samen met een andere vriendin. Loveeee sauna’s!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.