Afgelopen week… #5

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel gewicht ik verloren ben of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Stamppot andijvie, heerlijk die Hollandse pot. Ik bakte weer eens pannenkoeken, maakte iedere dag weer een andere salade voor de lunch en had een grote pan met groentesoep gemaakt.

♥ Wat ik gedaan heb:
Ik was aan het werk, de laatste dagen van mijn inwerktraining. Inmiddels ben ik ‘echt’ aan het werk. Ook ging ik naar mijn eerste persevent, kochten we een spiegelreflexcamera en maakte ik een bellypaint waar ik best wel trots op ben. En ik maakte mijn eerste legpuzzel van dit jaar af.

IMG_3283

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
12386. Dat krijg je als je je telefoon vergeet op de dag waarop je het meest aan het lopen bent.

Wat ik aan sport gedaan heb:
Twee uur derbytraining, losse oefeningen uit de 30 Day Challenges, de eerste dagen van de sportchallenge van Stoere Vrouwen Sporten en ik ben extra met de trap gegaan nu ik op de achtste verdieping werk. Nee, ik haal ze nog niet alle acht.

Wat me blij maakte:
Het resultaat van mijn bellypaint, de gezellige collega’s die ik heb, de Action die in december bij ons geopend is en een opgeruimde boekenkast. En de nieuwe glitter tattoos die ik besteld heb. Yay, Olaf!

IMG_3284

Wat ik aan kilo’s en centimeters verloren ben:
Helaas zit er een halve kilo bij. Gek genoeg ben ik wel twee centimeter kwijt. Dat brengt de totaalstand op 1 kilo en 6 centimeter.

Waar ik over schreef:
Ik deelde mijn doelen voor deze maand, schreef over de heropening van de Zwaluwhoeve, zette de mensen van wie ik hou in het zonnetje, vertelde waarom ik nauwelijks naar het nieuws kijk en natuurlijk had ik ook weer leuke links om met jullie te delen.

Hoe was jullie week?

22 gedachtes over “Afgelopen week… #5

 1. Wat een leuke week! Aaah is het een Jan van Haasteren puzzel? Althans die zijn altijd tof!
  Ik heb vooral een leuk weekend gehad. Een avondje met vriendinnen en een middag naar het theater.

  Like

 2. Inderdaad, spieren zijn zwaarder dan vet. Als je meer begint te sporten, moet je eigenlijk ook helemaal niet naar kilo’s kijken, maar naar de CM die je verliest. Juist om die reden. Zijn veel mensen die daarmee motivatie kwijtraken, maar eigenlijk heel goed bezig zijn.

  Like

 3. die babybuik, mooi…

  Ik heb vorige week eens de stappen vanaf de achterdeur tot aan de buitendeur van kantoor geteld, dat zijn 18 stappen, en dat dan 4x, soms 6 of 8x op een dag…
  Gelukkig heb ik een hond, hahaha

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.