Pluk het Geluk: omdat je het verdient!

imagesdagSaskia heeft een nieuw project bedacht, pluk het geluk. Je kunt je eigen geluk vinden in wat je hebt, door te genieten van kleine dingen in je leven. Het gras is namelijk niet groener aan de overkant, het is groener daar waar je het water geeft.
Zolang het project duurt zal er wekelijks een post verschijnen met dit thema. De tweede opdracht is ‘omdat je het verdient’, vandaag zet ik dus degenen in het zonnetje die mij extra gelukkig maken.

Lief
Lieve schat, ik ben zo blij dat ik jou heb leren kennen. Je bent er altijd voor mij, op mooie en minder mooie momenten en we kunnen alles met elkaar delen. Zonder jou zou mijn leven een stuk minder leuk zijn. Ik hoop dat we nog heel lang kunnen genieten van ons leven samen. Ik hou ontzettend veel van je.

Mijn ouders
Dank jullie wel dat jullie mij op de wereld hebben gezet. Bedankt dat jullie altijd voor me hebben gezorgd en me hebben opgevoed. Ik ben er trots op dat ik jullie dochter ben.

Mijn zussen
Lieverds, we zijn niet altijd vriendinnen geweest, het heeft af en toe behoorlijk tussen ons gebotst toen we nog kleiner waren, en dat lag écht niet alleen aan jullie. Maar ondanks dat was ik hartstikke gek op jullie. Gelukkig zijn we alledrie ouder en wijzer geworden en zijn we nu ontzettend leuk met elkaar. We gaan snel weer eens afspreken!

Mijn vriendinnen
Jullie zijn er voor me, door dik en dun. En andersom natuurlijk ook. We kunnen met elkaar lachen en huilen, jullie zijn toppers.

Onze beestenboel
Lieve, pluizige ondeugende schatjes, soms kan ik jullie wel achter het behang plakken, maar ik zou niet meer zonder jullie kunnen!

Jullie
Bedankt lieve lezers, voor het bezoeken van mijn stukje internet. Bedankt voor al jullie leuke en lieve reacties, ik ben heel blij met jullie.

 

11 gedachtes over “Pluk het Geluk: omdat je het verdient!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.