Een beetje ziekjes

ziekAl een paar dagen voel ik me niet zo lekker, daarom is het ook al even stil op mijn blog. Het hangt in de lucht, schijnbaar. Lief voelde zich ook al niet goed. Dinsdag was het op zijn ergst. Doodmoe was ik, en mijn eetlust was ver te zoeken. En degenen die mij echt kennen weten wel dat dát geen goed teken is. Ik lust namelijk áltijd wel eten. Behalve als ik ziek ben dus.
Een ontbijtje ging, zij het met moeite. En ondanks dat het geen uitgebreid ontbijt was zat ik er uren vol mee. Ik had ook helemaal geen zin in eten. Toen het lunchtijd was heb ik mezelf naar de kantine gesleept omdat ik vond dat ik op zijn minst een kop soep moest eten. Eenmaal in de kantine roken de broodjes toch ook wel erg lekker en toen ik er naast stond had ik er toch wel een beetje zin in. Maar toen het eenmaal op mijn bord lag en ik de soep op had, hoefde ik het niet meer. Ik denk dat ik drie uur over het eten van een simpel pistoletje heb gedaan.
Je begrijpt waarschijnlijk wel, ik heb het maar heel rustig aan gedaan. Veel water en thee drinken en heel vroeg naar bed. Het hielp zowaar. Ik had niet al te best geslapen, maar woensdag was het ergste van het zieke gevoel wel over. Ik moest wel veel hoesten, maar ik had tenminste weer wat energie en eetlust.
Gelukkig gaat het nu weer stukken beter. Op de vervelende kriebelhoest na voel ik me weer uitstekend. En ik heb zelfs het idee dat de kriebelhoest iets minder aan het worden is. Of zou dat te optimistisch zijn?

8 gedachtes over “Een beetje ziekjes

  1. Het schijnt echt te heersen, heb al meerdere collega’s ziek naar huis zien gaan maar tot nu toe gaat het nog allemaal langs me heen, dus hopelijk blijft het me bespaard. In ieder geval beterschap!

    Like

  2. Op mijn werk krijgen we de ene ziekmelding van kinderen naar de andere binnen. En een heleboel die anders zijn dan anders en dat we daardoor het vermoeden hebben dat er iets zit te broeden. Nou, beterschap maar! Goed uitzieken hoor!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.