Wishlist: Esprit sportkleding

Zoals waarschijnlijk al wel duidelijk was ben ik weer volop bezig met gezonder leven en afvallen. En daar hoort natuurlijk ook sporten bij. Het sporten heb ik weer opgepakt na een langere tijd vrijwel niets te hebben gedaan. Ik sport veel thuis, maar daarnaast ga ik ook graag naar de sportschool, en ik ben van plan om dat vaker te gaan doen. Ik heb nu een prepaid fitnesskaart, dus ik zit niet vast aan een abonnement. Dat maakt het toch wat gemakkelijker, je hebt tenslotte geen ‘verplichtingen’ door een abonnement, maar je kunt wel ieder moment terecht.
Vaker naar de sportschool  gaan betekent ook dat ik me vaker in het openbaar zal laten zien in mijn sportkleding. Vroeger gaf ik daar nooit zoveel om. Ik heb twee sportbroeken, die ik al jaren heb. In de loop der jaren zijn ze ook wat gekrompen in de was, vooral in de lengte. Mijn felgekleurde sokken waren goed zichtbaar als ik op de crosstrainer aan het sporten was. In mijn sportoutfit zag ik er dus niet bepaald op mijn best uit.
Voor thuis maakt dat natuurlijk niet echt uit, en zelfs in de sportschool kon het me eigenlijk nooit zoveel schelen. Maar nu ik zo hard probeer om een verbeterde versie van mezelf te worden, wil ik er eigenlijk ook al wel leuk uitzien terwijl ik daarmee bezig ben. Hoog tijd voor nieuwe sportkleding dus. En waar kun je die nou beter vinden dan in één van de vele online shops die er zijn? Ik wil in ieder geval één of meerdere nieuwe sportbroeken, maar ook leuke sporttops zijn van harte welkom.
Al surfend kwam ik onder andere langs de Esprit sportafdeling. Ondertussen heb ik al veel leuke dingen gezien en heb ik een wensenlijstje samengesteld met sportkleding die ik wel zou willen hebben. Nu moet ik nog kiezen. Of zal ik toch gewoon alles kopen?

wishlist espritWelk item vind jij het leukst? En wat draag je zelf het liefst bij het sporten?

sponsored

6 gedachtes over “Wishlist: Esprit sportkleding

 1. Zelf heb ik momenteel een “bij elkaar geraapt zootje” aan als ik ga hardlopen. Een zwangerschapslegging die we eerst voor de carnaval hadden en daarop een t-shirt en een trainingsjasje van een sportzaak met een D (weet niet of ik namen mag noemen 😉 )
  Verder heb ik de schoenen aan waar ik het laatst in mijn blog over had.

  Trouwens, ik vind het zwarte topje wel leuk. Die groene lijkt op de foto wat dik te maken, de zwarte doet dat niet.

  Like

 2. Leuke sportkleding heb je gevonden!
  Zelf sport ik in een lange sportbroek en een t-shirt. Ik heb trouwens wel meerdere broeken (bij sommige sporten zit de ene broek nu eenmaal prettiger dan de andere) en verschillende shirts, zodat ik niet zo vaak hoef te wassen.

  Like

 3. Ik ben dol op sportkleding, maar dan wel voor thuis. Als ik een item uit zou moeten kiezen die je op de foto hebt gezet, dan kies ik voor de strakke broek. Gek genoeg kun je je daar heel lekker in bewegen en voor mij is comfort heel belangrijk 🙂

  Like

 4. Die blauwe top is heel leuk! Ik ben pas begonnen in een hardloopgroepje. Ik vind het tot nu toe heel leuk en het helpt mij echt motiveren. We zijn van plan om met het groepje matchende outfits te bestellen, dus dan lopen we er allemaal fashionable bij. 🙂

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.