Bye JaNEWary, hello Fabulous February!

Januari is alweer voorbij, wat gaat de tijd toch snel af en toe. Het einde van januari betekent natuurlijk ook het einde van de JaNEWary challenge en tijd om terug te blikken op de doelen die ik gesteld heb.

* Ik wilde minimaal 5 centimeter kwijtraken op mijn buik. Dit is ruimschoots gelukt: aan het eind van de maand was ik er zelfs 10 kwijt. Het dubbele van mijn doel.
* Ik wilde een nieuwe batterij in de weegschaal doen. Dit heb ik niet gedaan, en ik weet ook niet of ik dat binnenkort ga doen. Uiteindelijk zal ik toch willen weten hoeveel ik weeg, maar op dit moment bevalt het niet-wegen me eigenlijk prima. Ik doe dit doel niet weg, maar schuif het wel voor onbepaalde tijd op.
* Ik wilde minimaal twee keer per week een lunchwandeling maken. Helaas. Ook hier is het niet altijd van gekomen. Er zijn weken geweest waarin ik het wel haalde, maar er is ook een week geweest waarin ik helemaal geen wandeling gemaakt heb. Ja, samen met collega’s in de kantine eten is ook wel erg gezellig natuurlijk. Ik heb wel bijna iedere dag netjes mijn eigen eten meegenomen.

Eén doel heb ik dus ruimschoots gehaald, de anderen helaas niet. Maar het einde van een maand is ook het begin van een nieuwe maand, en ook in februari is er een soortgelijke challenge opgestart: Fabulous February. De eerste dag van februari ben ik alvast goed begonnen met een fanatieke workout in het zwembad.
Doelen stellen voor de nieuwe maand was geen opdracht, maar ik doe het toch. Mijn doelen voor de maand februari:

* Minimaal 7,5 centimeter kwijt. Ik stel het doel iets hoger dan de vorige maand, maar ook weer niet te hoog. Stel je voor dat ik de eerste maand vooral geluk heb gehad… En februari is natuurlijk iets korter.
* Toch twee keer in de week die wandeling maken. Oke, niet per se in de lunchpauze dan, maar als het er in de lunchpauze niet van komt, dan ’s avonds na het avondeten een blokje om.

Meer kan ik even niet bedenken, maar dit lijken me realistische doelen. De start is gemaakt in januari, nu is het tijd voor het vervolg.

2 gedachtes over “Bye JaNEWary, hello Fabulous February!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.