Kilo’s Knallen | Min tien!

Oke, de manier waarop is natuurlijk niet de allerbeste, maar toch heb ik een klein mijlpaaltje bereikt met mijn kilo’s. Ik weeg namelijk intussen iets meer dan tien kilo minder dan voor mijn heupoperatie, en ondanks alles ben ik daar toch wel blij mee.

Foto door Pixabay op Pexels.com

Kort na mijn operatie gaf ik aan dat ik tijdens de pre-operatieve screening best geschrokken ben van het getal op de weegschaal. Doordat ik voor de operatie steeds minder makkelijk kon bewegen was ik wat aangekomen. Ik wilde hier na mijn operatie mee aan de slag, en daar begon ik ook enthousiast mee. De eerste vijf kilo waren vrij snel verdwenen.
Helaas ging het na een tijdje niet zo lekker meer, en daar baalde ik van. Ik deed niets geks, ik bewoog lekker en ik hield bij wat ik at. En dat was niets teveel, maar toch stagneerde het afvallen. Ik vond het vervelend, maar probeerde wel gewoon door te gaan met waar ik mee bezig was.
En toen werd ik ziek. Een paar weken kon ik nauwelijks wat eten of binnenhouden. En dat is natuurlijk geen gezonde manier van afvallen, maar dan wil het wel! Ik viel ruim 4,5 kilo af en daarmee bereikte ik dan toch eindelijk de min tien. En ondanks de manier waarop ze eraf gegaan zijn hoop ik wel dat ze weg blijven. Dus ik blijf lekker doorgaan met gezond eten. En ja, ook het sporten heeft in mijn zieke periode nogal stil gelegen, maar ook dat pak ik natuurlijk weer op. Op naar de volgende mijlpaal, ik hoop dat ik die wel op een gezonde manier ga bereiken.

2 gedachtes over “Kilo’s Knallen | Min tien!

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.