Kerstshow | Tuincentrum Schmitz Vlodrop

In Vlodrop zitten twee tuincentra naast elkaar, en we gingen bij allebei even kijken naar de kerstshow. Vorig jaar zijn we hier voor het eerst geweest, en dat was goed bevallen. We begonnen bij Tuincentrum Schmitz.

In de winkel waren veel gezellige hoekjes ingericht, met volop kerstinspiratie. Ik vind het er altijd weer gezellig uitzien.

Bij de meeste tuincentra staat het kerstdorp op één of meerdere ‘eilanden’ en kun je er omheen lopen. Hier was dat niet zo, het dorp was tegen een wand aan gebouwd, en zo konden ze gebruik maken van een mooie achtergrond. Dat heeft ook wel wat vind ik. In het midden stond een mooie boom met beestjes.

Naast het standaard kerstdorp hadden ze hier ook een dorpje in een totaal andere stijl. Geen sneeuw, weinig lichtjes, dit is niet wat ik zelf zou bouwen in onze woonkamer. Maar ik vind het wel leuk om hier te bekijken.

Na een lekkere lunch waren we alweer bij de uitgang. We rekenden de slofjes af voor ons buurmeisje, en toen was het tijd voor een bezoek aan de buren.

2 gedachtes over “Kerstshow | Tuincentrum Schmitz Vlodrop

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.