Dit was… september ♥

Heeee, geen maandoverzicht aan het eind van de maand? Klopt, alles is een beetje later. Ik ben ziek geweest, en druk, en mijn hoofd stond er even niet naar om te bloggen. Maar hier is hij alsnog!

Wat gebeurde er allemaal in september?
Behoorlijk wat dus. We begonnen én eindigden de maand met een cabaretvoorstelling, we gingen een weekendje weg, ik knutselde en tekende wat, ik genoot van het nog mooie weer aan het begin van de maand, liep wondroos op, schminkte wat, en ik kocht een nieuw horloge. September in een notendop.

Food!
Ja, lekker! We hadden nog een paar restaurantbonnen, en omdat die in september op ‘moesten’ gingen we drie keer uit eten. Daarnaast aten we nog een keer in Duitsland, dat was al zo lang geleden. Zelf probeerde ik niet echt nieuwe dingen, dus geen verrassingen uit eigen keuken.

Boeken
Ik las wat dikkere boeken deze maand. ‘Ziel van het zwaard’ en ‘Nacht van de draak’ van Julie Kagawa en ‘Eragon’ en ‘Oudste’ van Christopher Paolini. Ik begon in Brisingr van laatstgenoemde.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik ook weer een filmpje van de maand:

Hoe was jouw maand?

Een gedachte over “Dit was… september ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.