Oktober mini-bucketlist

Ook deze een tikje later dan normaal. September vloog voorbij, het was een drukke maand, en het is inmiddels echt wel herfst. Met de gestelde doelen ging het niet zo lekker deze maand, maar goed, nieuwe maand, nieuwe kansen.

Foto door Tim Mossholder op Pexels.com

Ik had maar twee doelen gesteld voor deze maand omdat het een drukke maand zou zijn, maar ziek worden gooide roet in het eten en ik heb ze beide niet gehaald. Ik wilde meedoen aan de wandeltocht die ik had gevonden, maar op dat moment kon ik amper lopen door de wondroos, en ik wilde het wintergoed in de tuin zetten, maar dat is ook niet gelukt.

Nieuwe maand, nieuwe kansen.

♥ Alsnog in de tuin doen wat ik eigenlijk afgelopen maand had willen doen. Ik ben al begonnen, dus dat moet lukken.

♥ Wandelen, want het mag weer. Ik geloof niet dat er deze maand officiële tochten in de buurt zijn, maar gewoon in het bos is ook fijn.

♥ Een pompoen uitsnijden. Vond ik vorig jaar erg leuk om te doen, dus ik maak graag een nieuwe, en dat is wel een typische oktober-activiteit natuurlijk.

Wat zijn jouw plannen voor de komende maand?

2 gedachtes over “Oktober mini-bucketlist

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.