Review | Ergonomische zitzak van Terapy

Kun je lekker én ergonomisch verantwoord tegelijk zitten? Van Terapy mocht ik de proef op som nemen door één van hun zitzakken te testen.

Op een middag stond er opeens een bezorger met een enorme doos voor de deur. Ik had er op dat moment even niet meer aan gedacht, dus ik was best verrast. In ieder geval één iemand keurt hem helemaal goed, ik was de zitzak al meteen na het uitpakken kwijt.
Gelukkig mocht ik hem zelf ook nog uitproberen, al willen de honden er nog steeds wel erg graag bij als ik er op ga zitten. En hij zit heerlijk. Ik was nooit zo gek op zitzakken eigenlijk, mijn ervaring is dat ze voor even lekker zitten, maar dat je dan zo’n uitgezakte houding begint te krijgen. maar dat is bij de ‘Elly’ wel anders!

Als je hem rechtop zet kun je er een druppel van maken zoals op het plaatje. Op die manier heb je steun in je rug en zit je lekker warm. De zitzak past zich aan aan je lichaam. Je lichaamsgewicht wordt verdeeld, en zo wordt de druk op je wervelkolom verlicht. Je kan dus lekker onderuit zakken zoals op een stoel, maar dan zonder last van je rug te krijgen. De zitzakken worden zelfs aanbevolen door fysiotherapeuten.
Ik heb een nieuwe vriendin gevonden. Elly is fijn om mee in de zon te zitten, al is dat seizoen nu wel een beetje voorbij helaas, maar ook voor de televisie is ze goed gezelschap. Omdat de zitzak wel vrij laag is had ik verwacht dat ik moeite zou hebben om overeind te komen, maar zelfs dat valt alles mee. En zo lenig ben ik niet.
Je kunt de zitzak kopen in verschillende kleuren. De hoes is afritsbaar en uitwasbaar, dus je kan als je wil lekker afwisselen met kleurtjes en de hoes schoonmaken. Ga je liever lekker liggen? Dan kun je ook kiezen voor één van de ligzakken uit het assortiment.

2 gedachtes over “Review | Ergonomische zitzak van Terapy

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.